2018 Venäjä MM stadionin paraati

MM-kisat 2018 Pelipaidat kokea Tulen ja jään venäläisen football.2018 Venäjä MM esikatselu, ottelu esikatselee stadion. Lužniki Moskovassa, on täällä vuoden 2018 Venäjän MM-avaaja ja lopullinen seitsemän peliä. 2008 Mestarien liigan loppuottelussa, joka järjestetään täällä. Lužniki, joka sijaitsee Venäjän Moskovan kaupungin, on suuri suurin stadion Venäjällä on yhteensä 84,745 paikkaa. Tämä stadion on koostumus Luzhniki Olympic Sports Center, ja siellä oli aika, jolloin stadionin joka kutsutaan Lenin Stadium.

Luzhniki-stadion on keskeinen näyttämö 1980 kesäolympialaiset Moskovassa, jonka kapasiteetti on 103000 henkeä, yleisurheilu, jalkapallo finaaliin ja hevosurheilun stadionilla. Stadionilla isännöi jääkiekon Joten turnauksen vuonna 1957, kun lopulliset joka järjestettiin Neuvostoliiton ja Ruotsin sekä yleisö pääsi 55000 ihmistä, maailmanennätys yleisöä osallistumisesta tapahtumaan.

Venäjä MM-kisat 2018 Pelipaidat kutsui faneja ympäri maailmaa katsomaan jalkapalloa Russia.The stadion, joka muodostuu Uefa kuin 5 tähden vaiheessa keskeinen näyttämö kahden venäläisen Super joukkuetta Moskovassa torpedot ja Moskovan Spartans. Vuodesta 2002 FIFA on sallittua käyttää tekonurmi erilaisiin kilpailuihin, on siis yksi harvoista kuuluisan stadioneilla Euroopassa ei käytä tekonurmi. Koska se ei ole ammattimainen jalkapallokenttä, on kiitotien surround välillä auditorio ja paikka.

Jalkapallo pelipaidat omalla nimellä, hurraavat 2018 World Cup.2018, Luzhniki Stadium tuo tullessaan Venäjän jalkapallon MM-finaalissa kaste, joka haluaa tulla jälkeen Rooman Olympiastadionilla, Lontoon Wembley Stadium ja Münchenin Olympiastadionilla neljäs pitää maailmancupin finaali ja Mestarien liigan loppuottelussa olympialaisten päästadionilta. Auringonvalo päälle yliopiston Moskovassa, kaatoi Sparrow Hill Luzhniki, tämän antiikin ja upea stadion kokeena uusi väri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *