Neymar: Pariisin urani on vasta alkamassa

Viime aikoina Neymar ja Real Madrid ovat olleet uutisia ympäri paikkaa. Haastattelussa Pariisin virallisella verkkosivustolla Neymar antoi myönteisen vastauksen kysymykseen, ja hän teki selväksi, että ”Pariisin seikkailuni ovat vasta alussa.” ”Kaipasin 26 maalia 24 peliä, enkä uskonut saavani maalata maalia”, hän sanoi. ”Uskon, että voin paremmin ja voin potkia enemmän ja pelata paremmin. Neymar sanoi: ”Kyllä, Pariisin seikkailuni ovat alkaneet.”Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille On tärkeää kannustaa fanit, jotka oppivat pelaamaan pitämään hyvää asennetta.

Neymarin tavoitteena on olla tiimin avaintekijä? Neymar kielteinen vastaus: ”Ei, tavoitteeni ei ole olla tärkein toimija, ei olla eniten avustaja tavoitteesta. Pelaan omalla tavallani ja luodaan mahdollisuuksia joukkuetovereillemme, ja minä aion tehdä sen Cavani, Mbape, Di María, he kaikki ovat luotettavia, he voivat maalata tavoitteita avuksi. ”Neymar lasten jalkapallo pelipaita Joy Hänellä voi olla hyvä mentaliteetti ja laaja mieli.

Pariisin CNM-yhdistelmä nopea synteesi tällä kaudella on johdonmukaista kokonaisuudessaan, Neymar sanoi: ”Perehdymme toisiinne nopeasti, mutta uskon, että voimme edelleen tietää lisää jatkuvasta paranemisesta, olemme oikealla tiellä.” Käytämme jalkapalloa kommunikoimaan, tämä on ainutlaatuinen kieli, älykkäät pelaajat voivat ymmärtää ja heidän pitäisi saada tämä kieli. Ja Pariisi ei ole vain muutamia meistä, saamme aina tukea pelaajien takana kentällä. ”Neymar vihdoin puhui äskettäin saamastaan ​​samba Golden Ball -palkinnosta:” Olen erittäin tyytyväinen moniin erinomaisiin brasilialaisiin pelaajiin Euroopassa ja olen yhtä tyytyväinen. Samba Golden Globesin voittaminen jälleen kannustaa minua käyttämään kaikkia voimia tulevaisuudessa auttamaan joukkuetta ja joukkuetovereita. ”Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä, levittävät jalkapalloa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *