mutta et jalkapallo pelipaidat halvalla pysy käynnissä 33 kierroksen jälkeen vahingossa

Simone Inzaghi on valmis Sampdoriaan ja luottaa siihen, että Lazio, Roma ja Inter ovat kaikki samalla tasolla. Se on viimeinen sprintti ja näemme, kuka päättyy edessä.

Se käynnistyy sunnuntaina klo 14.00 Yhdistyneen kuningaskunnan aikaa (13.00 GMT), klikkaa tästä, kun haluat nähdä esikatselun.

”Luulen, että olemme vahvempia nyt kuin kauden alussa,” sanoi valmentaja lehdistötilaisuudessa.

Kolmannen yön näyttävän 4-3-voiton jälkeen Fiorentinassa he jäävät kolmanteen paikkaan romanien kanssa.

”Se oli hieno esitys Firenzessä ja ansaitsimme voiton, nyt meidän on jatkettava tätä asennetta loput viisi ottelua.

”Marco Parololla ja Senad Lulicilla on muutamia kysymyksiä, mutta he haluavat olla siellä. Kaikki kutsutaan paitsi Patricille ja kahdelle keskeytetylle pelaajalle, Luis Alberto ja Alessandro Murgia.

”Tämä tiimi on osoittanut sydämen ja jalkapallopaita omalla nimellä sielun jerseyille ja toivon, että Stadio Olimpicon väkijoukko heijastaa sitä heidän tuellaan, koska tämä puoli ansaitsee sen.

”Meidän on oltava paljon keskittyneempiä eikä sallittava niin monta tavoitetta, varsinkin kun Sampdorialla on hyvin lahjakkaita eteenpäin.

”Annoimme romaneille vain muutamia mahdollisuuksia derby-kisojen lopullisissa minuuteissa, kun menimme 10 miehelle.

”Tällä hetkellä Inter, Roma ja Lazio ovat samalla tasolla. Meillä kaikilla on ollut erinomainen tulos. Nyt on tulossa viisi finaalia.

”Serie A on yksi ainoista liigoista, joissa otsikkokilpailu on edelleen auki, kun taas se on tasapainossa Mestarien liigan ja Europa-liigan paikoissa.

”Kauden alussa Mestarien liigan paikka oli käsittämätön, mutta et jalkapallo pelipaidat halvalla pysy käynnissä 33 kierroksen jälkeen vahingossa. Olemme työskennelleet alusta alkaen tavoitteenamme tehdä parhaamme jokaisessa turnauksessa.

”Olemme soittaneet 50 peliä tässä termissä korkealla tasolla, on viisi jäljellä. Se on viimeinen sprintti, ja näemme kuka viimeistelee ulos. ”

Luis Alberto on keskeytetty, mutta Inzaghi ei houkuttele muuttamaan taktiikkaansa Sampdoriaa vastaan.

”Minulla on oikeat pelaajat 3-5-2-järjestelmässä. On helppo mennä ylistämästä arvostelluksi, kun olet valmentaja, mutta järjestelmät syrjään, kiitän niitä pelaajia, jotka näiden 50 pelin aikana ovat antaneet aivan kaiken ja ylittäneet niiden rajat. ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *