Halvat Jalkapallo Pelipaidat että City jatkaa taisteluaan Mestarien liigan elämänsä jälkeen tiistaina

Manuel Pellegrini on luvannut, Halvat Jalkapallo Pelipaidat että City jatkaa taisteluaan Mestarien liigan elämänsä jälkeen tiistaina illan 1-1-tasapeliä Romanin kanssa.

Blues ei onnistunut palaamaan takaisin viimeisen hätkähdyttävän tappion jälkeen Bayern Müncheniin heidän aloittavassa ryhmäpelissä, koska he pitivät yhtä ryhmän E kolmesta pääkilpailijasta Etihad-stadionilla.

Isännät olivat etsineet tieltä mukavaa iltaa, kun Sergio Aguero muutti itsevoitetun rangaistuksen vain viidellä minuutilla kellolla.

Mutta romanikapteeni Francesco Totti veti vieraat takaisin hienoon maaliin pian sen jälkeen, ja Rudi Garcian puolet todistavat olevansa pisteen arvoisia siitä eteenpäin.

City istuu nyt viiden pisteen adrift johtajat Bayern ja kolme takana Roma takana vaikea matka Italian pääkaupunki ja kova kotipeli Bayern vastaan ​​vielä.

Mutta Pellegrini vaatii, että hänen puoluutensa ei anna periksi menemään läpi tyrmäysvaiheisiin tästä viimeisimmästä takaiskuista huolimatta.

Näytä galleria?
”Mielestäni se oli erittäin tärkeä peli. Ei ratkaiseva, mutta se oli erittäin tärkeä”, hän sanoi.

”Mielestäni kotona pelaaminen ei ole koskaan hyvä, mutta pelasimme myös erittäin vahvaa joukkuetta vastaan ​​erittäin hyvällä hetkellä.

”Emme pelanneet hyvin, varsinkin ensimmäisen puoliajan barcelona paita viimeisissä 25 minuutissa. Aloitimme erittäin hyvin ja sen jälkeen aloimme menettää palloa liian helposti.

”Paransimme toisella puoliskolla, mutta uskon, että tasapeli oli [kohtuullinen tulos] 90 minuutissa.

”Meidän on jatkettava taistelua seuraavista 12 pisteestä ja näemme, mikä joukkue pätee seuraavalle kierrokselle.

”Pätevyys riippuu siitä, kuinka pelaamme seuraavia pelejä. Yksi piste kuudesta on kova, mutta olemme myös vain kolme pistettä jäljessä Romasta.

”Toivon seuraavan Venäjän pelin voittavan, niin näemme mitä tapahtuu muussa Roma ja Bayern Münchenin välisessä ottelussa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *