Islanti maajoukkue: innokas pelaamaan Lionel Messi vastaan

Islannin maajoukkue voitti ensimmäiset MM-karsinnat ja oli Lionel Messin Argentiinassa. Turnaustiedot julkaistiin. MM-kisat 2018 pelipaidat, jota monet fanit rakastavat. Skulason, islantilaisen jalkapallojoukkueen pelaaja, sanoo odottavansa Messi ja Argentiinaa vastaan. Hän sanoi olevansa vakuuttunut siitä, että Islanti voisi saada seuraavaan kierrokseen Argentiinan kuolintalista ja korosti, että hän ja hänen joukkuetoverit ovat hyvin ”haasteena.”

”Olen nähnyt sanomalehtiä muissa maissa, ja he puhuvat aina siitä, kuinka pahasti aiomme päästä Argentiinalle, mutta juuri sitä haluamme”, sanoi 34-vuotias Islannin maajoukkue. ”Haluamme pelata tätä hienoa peliä, meillä on edessään maailmancupin ensimmäisessä pelissä ja se oli jännittävä joukkueen! Se oli hieno kokemus Lionel Messin ja hänen joukkuetoverinsa Moskovassa vastaan!” Islanti pelipaita MM-kisat 2018 perheen kanssa Venäjälle katsomaan TheWorld Cupia, ehkä myös saada Lionel Messin allekirjoitus.

Argentiinan lisäksi Islanti tapaa toisen vahvan ryhmän ryhmäkilpailussa Kroatiassa. ”Tulokset ovat varmasti hyviä, voimme voittaa Kroatian, me kaikki tiedämme sen.” Olemme hakeneet heitä ja taistelimme heitä monta kertaa, ja nyt olemme kyllästyneet siitä. Mutta ne ovat myös erittäin vahva joukkue, ja meidän on ryhdyttävä aloitteeseen pelissä ja voitettava heidät ”, Skulason lisäsi.” Nigeria on ylivoimaisesti voimakkain Afrikan joukkue, ja he ovat hyvin, erittäin vahvoja. ”Tämä on erittäin vaikea mutta luulen, että voimme olla ryhmän kaksi parasta joukkuetta. Meillä on tavoite, uskomme voivamme tehdä yhdessä todistamassa. ”Jalkapallo pelipaidat omalla nimellä odottaa Islannin ja Argentiinan välistä ottelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *