Messi kiitollinen tervehdys Ronaldinho

Brasilian supertähti Ronaldinho virallisesti vetäytyi jalkapallosta tammikuun 17. päivänä 2017, ja Lionel Messi, entinen ystävä ja Ronaldinho Barcelonassa jatkanut, on myös antanut viestin sosiaalisesta mediasta, joka ilmaisee parhaansa ystävilleen. ”Kuten olen sanonut, Olen oppinut paljon asioita ympärilläsi, ”Messi kirjoitti mieluummin sosiaalisen verkostoitumisensa sivustolle. Kiitän aina sinua ja en koskaan unohda, mitä teit minulle, kun tulin Barcelonan pukuhuoneeseen. Olen erittäin onnekas, että olen jakanut teihin niin monia ihania hetkiä, ja olen iloinen siitä, että olet hyvä henkilö lisäksi ilmiömäinen pelaaja. Tämä on tärkeintä. Vaikka olet eläkkeellä nyt, jalkapallo ei koskaan unohda tuo iloa. Toivottavasti olet kunnossa, Ronaldinho. ”Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille aina kiitollinen sydän kohdella niitä, jotka ovat antaneet apua.

Vuonna 2003 16-vuotias Lionel Messi järjesti vain ensiluokkaisen Barcelonan debyytin, ja aika Ronaldinho kokee uransa huippu. Tuolloin harva ihminen ajatteli, että Lionel Messi olisi jalkapallon huippu, mutta Ronaldinho oli löytänyt Messin lahjakkuuden ja siitä lähtien hän oli ollut hyvin huolestuttavaa Messi ja hoivaa Lionel Messi.Messi lasten jalkapallo pelipaita kunnioittaa suurta pelaajaa Ronaldinhoa ​​ja kiittää häntä siitä huolellisuudesta ja viljelystä, jonka hän oli antanut Messi.

Lisäksi, kun Messi oli noussut ensimmäiseen joukkueeseen, Ronaldinho huolehtisi hyvin Lionel Messista, joka usein kutsui häntä syömään itsensä kanssa ja jopa sanoo hänelle: ”Olette ainoa argentiinalainen, joka voi saada meidät syömään säännöllisesti.” ”Koska Brasilian ja Argentiinan välinen ristiriita jalkapallossa, Ronaldinho hänen sydämensä ja Lionel Messi vain yhdellä lauseella.” Jossain mielessä Ronaldinho on Lionel Messin opettaja. Kun Lionel Messi tuli kuuluisaksi, hän sanoi haastattelussa, että ilman Ronaldinhoa ​​ei olisi tänään häntä.Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä, Muistuta historia ja muista ikuisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *