ac milan paita Ole Gunnar Solskjaer aikoo varmistaa

ac milan paita Ole Gunnar Solskjaer aikoo varmistaa, että Manchester Unitedissa on ”aina polku” niille, jotka osoittavat olevansa arvoisia ottamaan askeleen akatemian riveistä korkeampaan ryhmään.

Kotitekoiset kyvyt ovat palvelleet punaisia paholaisia vuosien varrella, ja maineikkaan historian täynnä tarinoita lupaavista nuorista on tullut vakiintuneita tähtiä,

”Busby Babesista” ”92-luokkaan” Old Traffordin työntekijät ovat ylpeitä nuorten tuotantolinjansa menestyksestä.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Marcus Rashfordin ja Scott McTominayn ac milan pelipaita kaltaiset ovat hylänneet sen viime aikoina, kun taas Mason Greenwood ja Brandon Williams ovat kaksi erittäin arvostettua teini-ikäistä lahjakkuutta.

Solskjaer, joka työskenteli akatemian riveissä päätettyään ikimuistoisen pelaajauran, on omaksunut filosofian, joka on palvellut Unitedia hyvin aiemmin, ja on iloinen nähdessään uskon palkitun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *