arsenal pelipaita Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka ja

arsenal pelipaita Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka ja Daniel James liittyivät kaikki viime kesänä, kun taas pitkä saaga Fernandesin takaa-ajoista päättyi tammikuussa 55 miljoonan euron (60 miljoonan £47 miljoonan dollarin) sopimus Portugalin maajoukkueen kanssa.

Fernandes, 25, oli ainoa tulokas talven siirtoikkunassa, ja sillä on ollut myönteinen vaikutus Old Traffordiin.

Entinen Sporting-tähti teki maalin Chelsean 2-0-voitossa ennen kuin hän teki maalin ja avusti heidän kotivoittonsa Watfordia vastaan ​​sunnuntaina, mikä auttoi Ole Gunnar Solskjaerin joukkuetta säilyttämään kuuden ottelun tappiota.

Ja varapuheenjohtaja Woodward uskoo, että Fernandes on todiste siitä, että seura tekee oikeita päätöksiä siirtomarkkinoilla, ja hän toivoo, että nuorisoakatemia voi auttaa saamaan heidät takaisin huipulle.

”Vaikka meidät liitettiin tiedotusvälineissä 111 pelaajaan barcelona pelipaita tammikuussa, vain yhden heistä – Bruno Fernandesin – hankinta on tärkeä askel tähän suuntaan, mikä osoittaa sitoutumisemme lisätä kokeneita, maailmanluokan työntekijöitä akatemiasta valmistuneiden jännittävään joukkoon. jotka ovat tämän kehitystiimin ytimessä”, Woodward kertoi sijoittajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *