arsenal pelipaita Sadio Mane sanoo, ettei hän ollut huolissaan

arsenal pelipaita Sadio Mane sanoo, ettei hän ollut huolissaan siitä, että hänen voittomaalinsa Liverpoolissa sunnuntaina Wolvesia vastaan hylättäisiin, koska hän oli ”varma, että se oli maali”.

Manen 42. minuutin maalia ei alun perin annettu, sillä erotuomari Anthony Taylor tuomitsi Adam Lallanan lennänneen palloa käsivarrellaan.

VAR vahvisti pitkän viiveen jälkeen, että Lallana oli sen sijaan auttanut hänen olkapäällään – vaikka Wolves-fanit jäivät epäuskoiksi, koska Virgil van Dijk oli ilmestynyt käsipallolle aiemmin liikkeessä.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
”Ollakseni rehellinen, luulin nähneeni pallon alusta alkaen, joten tiesin, että se oli olkapää, joten en ollut paniikissa; olin varma, että se oli maali”, Mane kertoi Sky Sportsille.

”Joskus olet onnekas, joskus olet epäonninen, mutta se on osa jalkapalloa.”

Kuten nyt Valioliigassa on tapana, ottelun jälkeisessä Jalkapallo paidat lapsille omalla painatuksella keskustelussa oli kyse VAR:sta, sillä Wolvesin Pedro Neto sai näennäisen tasoitusmaalin marginaalisimmille paitsioille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *