barcelona paita BEASLEY TAKAISIN SEKOUKSESSA

barcelona paita BEASLEY TAKAISIN SEKOUKSESSA
Kun katselimme Hondurasin toistuvasti pahoinpitelevän DaMarcus Beasleyä syyskuun karsintaottelussa San Pedro Sulassa, se näytti hyvin paljon tarinallisen maajoukkueuran julmalta finaalilta. Meidän olisi luultavasti pitänyt tietää, että Arena ei aio luopua pelaajasta, jolle hän debytoi maajoukkueessa niin monta vuotta sitten.

Onko Arena hieman liian nostalginen yrittäessään pysyä 35-vuotiaan MM-veteraanissa? Ehkä parempi kysymys on, ohittaako Arena tällä hetkellä parempia vasemman puolustajan vaihtoehtoja. Justin Morrow’n hattutemppu Toronto FC:lle lauantaina ei juuri haitannut hänen tapaustaan harkittavaksi, mutta hänellä ei myöskään ole kokemusta MM-karsinnoista, mikä saattoi maksaa hänelle tällä kertaa.

Ennen kuin kirjoitat Beasleyn maajoukkueuran muistokirjoituksen, on se, että Hondurasin duoAlberth Elis ja Romell Quioto ovat yksi CONCACAFin parhaista laitahyökkääjistä, eikä Beasley ole ensimmäinen laitapuolustaja, jota he nolostuvat.

Tästä huolimatta Jorge Villafana näyttää turvallisemmalta panokselta Panamaa vastaan, koska hän aloitti Canaleroksia vastaan maaliskuun karsintaottelussa Panama Cityssä ja viime aikoina 1-1-lohkovaiheen arvonnassa heinäkuun CONCACAF Gold Cupissa.

MIKSI AGUDELO OVER DWYER?
Vaihe näytti valmiilta Dom Dwyerin maajoukkueen paluulle, sillä perjantain ratkaiseva karsintaottelu käytiin stadionilla, jota hän nyt kutsuu kotimaaksi. Valitettavasti Dwyerille Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä millään tällä ei ollut väliä, kun oli aika löytää korvaaja loukkaantuneelle hyökkääjälle Jordan Morrisille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *