barcelona pelipaita Skotlantilainen on jo osoittanut

barcelona pelipaita Skotlantilainen on jo osoittanut olevansa ison pelin pelaaja, ja häntä mainostetaan tulevana United-kapteenina, kun joukkue alkaa kääntyä nurkkaan kolmen peräkkäisen voiton jälkeen – mukaan lukien 2-1 derby-voitto Manchester Citystä.

McTominay on varma, että Red Devils on menossa oikeaan suuntaan, ja hänen halunsa kokea hopeaesineiden nostamisen ”jännitystä” ennemmin tai myöhemmin.

Kun häntä pyydettiin keskustelemaan Unitedin viimeaikaisesta muodosta, McTominay sanoi, kuten Manchester Evening News lainasi: ”En koskaan katso taaksepäin. Kuten toissapäiväisen ottelun jälkeen Man Cityä vastaan, en koskaan katso taaksepäin ja ajattele: ”Olemme juuri tehneet niin Manchester City omalla takapihallaan.

”Monilla ihmisillä on mielipiteensä, en todellakaan koskaan ajattele sitä liikaa. Yksi peli on pelattu, seuraavaan, voitetaan se. Se on mottoni ja on aina ollut, myös reservissä ja nuorisojoukkueessa.

”Valmentaja on sanonut sen meille; parhaat pelaajat tulevat pelaamaan ja se on yksinkertaista aina, kun kävelet pukuhuoneeseen. Kyse ei ole vain akatemiapelaajien pelaamisesta sen vuoksi, vaan heidän pelaamistaan, koska hän uskoo noihin pelaajiin ja uskoo. hän voi voittaa palkintoja pelatessaan meitä.

”Toivottavasti ensi kaudella ja tulevilla kausilla Lasten Jalkapallopaidat voimme jatkaa ja voittaa myös palkintoja. Se on

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *