bellingham paita Nyt lähes kahden vuoden kuluttua siitä

bellingham paita Nyt lähes kahden vuoden kuluttua siitä, kun hänen muuttonsa AC Milaniin romahti, Yhdysvaltain miesten maajoukkueen puolustaja Antonee Robinson sanoo, että hän ei ole huolissaan siirtohuhuista huolimatta viime kesän Valioliigaan liittyvistä linkeistä.

Robinson oli viime kesänä yhteydessä Wolvesiin, Bordeauxiin ja jopa Manchester Cityyn, ja hänen osakkeitaan on nostettu korkeammalle vain useiden USMNT:n erottuvien suoritusten ansiosta.

Fulhamin puolustaja kertoo kuitenkin, että nähtyään tammikuun 2020 muuttonsa Milanoon romahtivan hänen lääkärinsä havaitseman sydänongelman vuoksi, hän yrittää olla huolehtimatta mahdollisista uran muutoksista.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Mitä sanottiin?
”Olen yhteydessä seuroihin, varsinkin AC Milanin bellingham pelipaita jälkeen, minulle henkilökohtaisesti, on tietysti mukava nähdä tällaisia asioita”, Robinson sanoi, ”mutta en todellakaan ota siitä liikaa irti, koska haluan vain jatkaa. työ, jota teen klubissa, jossa olen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *