Celticilla ja Spursin voiton jälkeen jalkapallo pelipaidat netistä moraali oli vakavasti pudonnut Evertonin peliin

Hän ilmeisesti työskennellyt sileäksi rypyt, mutta se floppasi jälleen toisen 1-1 kotiin piirtää Southamptonin kanssa, kun Stones teki toisen hälyttävän virheen.

Ja kun Diego Costa hyödynsi täysipainoisesti tilaa Chelsean 3-1 voiton Etihad-stadionilla, Guardiola hylkäsi koko idean.

Hän käyttää sitä uudelleen epäilemättä. Mutta oli ilmeistä, että joskus tarvitset pelaajia, jotka sopivat ideoihinne, eivätkä pakottaisi ideoita soittamaan pelaajia.

Vedonlyönnin jälkeen Celticilla ja Spursin voiton jälkeen jalkapallo pelipaidat netistä moraali oli vakavasti pudonnut Evertonin peliin, ja uusi järjestelmä oli ehkä huono ajatus, kun puolustajien mielestä oli jo koitunut epäilyksiä ja epävarmuutta.

Diego Costa juhlii pisteitä City vastaan ​​joulukuussa.
Stones ja Kolarov olivat molemmat näyttäneet erinomaisilta kauden alussa, molemmat suihkutti uudet johtajat onnittelemalla.

Guardiola kehotti Otamendiä katkaisemaan pelinsa kiihottavat haasteet, jonkin verran menestystä.

Mutta Aymeric Laporten ja Leonardo Bonucciin epäonnistuneet Halvat Tottenham Hotspur pelipaita kesäiset tarjoukset merkitsivät Bluesin silmissä vielä keskipisteenä.

Se ei ollut vain järjestelmän vika. Guardiola palasi nopeasti takaisin neljään taakse, mutta jopa se hajosi saumojen alla siinä kauhistuttavassa Leicesterissä 4-2: ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *