chelsea pelipaita ”Se on finaali, Paris tuli ulos haluten voittaa

chelsea pelipaita ”Se on finaali, Paris tuli ulos haluten voittaa, ja niin teimme mekin. Kukaan ei luovuta helposti, mutta me selvisimme.

”Niin kauan kuin tilanne oli 0-0, se oli aina avoin meille. Tietysti heillä oli paikkoja. Onneksi he eivät tehneet maaleja ja onneksi teimme maalin.

”On aina sanottu, että tämän joukkueen henki on hullu. Taistelemme aina toistemme puolesta ja meillä on vahva side. Toivottavasti voimme rakentaa sen varaan ja voittaa enemmän.”

OnComan, Gnabry lisäsi: ”Hän auttoi meitä paljon. Hän tuli sisään ja yksi vastaan tiesimme, että se olisi vaikeaa vastustajalle. Hän teki tämän maalin muutaman pelin loukkaantuneena ja palasi takaisin. joukkueeseen oli uskomatonta.”

Bayern onnistui pitämään PSG:n maalittomana Mestarien liigan ottelussa ensimmäistä kertaa sitten huhtikuun 2016, kun maalivahti Manuel Neuer torjui useita tärkeitä torjuntoja.

Saksalainen laukauksensyöjä vähätteli omia sankaritekojaan, mutta myönsi, että hänen joukkueensa oli taisteltava hampain ja kynsin saadakseen tittelin.

”Pidin hienon pelin, mutta en voi sanoa, että se oli urani paras peli”, Neuer sanoi TF1:lle.

”Tiesimme, että pelaamme todella hyvää joukkuetta lasten pelipaidat jalkapallo vastaan. Taistelimme luodaksemme ja rakentaaksemme, emme tienneet mitä odottaa taktisesti tätä joukkuetta vastaan.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *