cristiano ronaldo pelipaita Nigeria voi vain taata

cristiano ronaldo pelipaita Nigeria voi vain taata paikkansa ensi kesän MM-finaaliin kukistamalla Kamerunin Stade Ahmadou Ahidjolla Yaoundessa maanantai-iltana.

Super Eagles on lyömätön Afrikan karsintakierroksella, ja jos se voittaisi Kamerunin pääkaupungissa, se on varmistanut paikkansa Venäjällä.

Vaikka Sambia voittaisikin, Nigerian voitto jättäisi heidän tarvitsemaansa kaikki jäljellä olevat pelit ja tekemään runsaasti maaleja kaataakseen laajan maalieron kaataakseen Gernot Rohrin joukkueen.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssä Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Peli Kamerun vs NigeriaPäivämäärä haaland paita maanantai, 4. syyskuuta kello 18:00 BST / 13:00 ET
TV-KANAVA JA SUORATORIA
Isossa-Britanniassa peli on katsottavissa suorana televisiossa BT Sport 2 -kanavalla ja suoratoistona verkossa BT Sport -sovelluksella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *