cristiano ronaldo pelipaita Sen jälkeen kun Alexis Sanchez

cristiano ronaldo pelipaita Sen jälkeen kun Alexis Sanchez allekirjoitti Manchester Unitedin, Gabriel Jesus, Raheem Sterling ja Bernardo Silva ovat kaikki uusineet sopimuksensa Manchester Cityssä. Siinä on syy, miksi City pysyi kaukana, kun kävi selväksi, mitä Sanchezin sopimusvaatimukset olisivat.

Hän maksaa arviolta 20,35 miljoonan £ palkkaa ja bonuksia joka kausi ja tekee hyvin vähän ansaitakseen sen. Tämä tarkoittaa, että kun on kyse sopimusten uusimisesta jo kirjoissa oleville pelaajille, United on paljon heikoimmassa neuvotteluasemassa. Pep Guardiolalla ja Cityllä ei ole tällaisia ​​ongelmia. Yksikään pelaaja ei koputa Txiki Begiristainin oveen ja sano, että jos tämä ja sellainen ansaitsee tämän, niin minun täytyy ansaita se.

Rakenne on olemassa – kuten monissa klubeissa – ja se on olemassa hyvästä syystä. Jose Mourinho loi reiän rakenteeseen, sillä Alexis ja United maksavat hinnan. Vaikka David de Gean ja Marcus Rashfordin kaltaiset henkilöt saattavat suhtautua epäilevästi Old Traffordilla pysymiseen liittyviin pitkän aikavälin hyötyihin urallaan, heidän vakuuttaminen pysymään alle markkina-arvon tulee olemaan vielä vaikeampaa.

Ennen kuin Sanchez on poissa, mikään normaaliolo ei palaa. haaland paita Mutta kuka hyvässä mielessä aikoo viedä hänet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *