Dani Alves on ilmeisesti jalkapallopaita omalla nimellä

Dani Alves on ilmeisesti jalkapallopaita omalla nimellä järkyttänyt Manchester Cityä puristamalla heidät viime hetkellä liittyäkseen Pariisin St Germainiin.

Blues pysyi luottavaisena tähän päivään saakka, että brasilialainen kansainvälinen liittyisi heihin ilmaiseksi siirtoksi sopiessaan irtisanoa sopimuksensa Juventuksen kanssa.

Mutta Alves, joka meni naimisiin Ibizassa lauantaina ja oli muutaman päivän kuherruskuukauden uuden vaimonsa Joanna Sanzin kanssa Espanjassa, lähti yksityisellä suihkukoneella, joka suuntasi tänä aamuna.

Mutta Manchester ei ollut hänen määränpäänsä, ja lento laskeutui Pariisin lentokentälle – ja myöhään iltapäivällä pelaaja kuvattiin siinä, mikä näytti olevan hänen lääkärinsä, antaen valtavan iskun Pep Guardiolalle.

Pariisin lähteet väittävät, että Alves ilmoitetaan huomenna kahden vuoden sopimuksesta, kun taas Cityssä kukaan ei ollut kommentoitava.

Ensin viikonloppuna nousivat esiin huhut siitä, real madrid pelipaita että Alves halutsi kaupungin yhdistyä PSG: hen, mutta City oli vakuuttunut siitä, että Alves ei ollut antanut heille mitään viitteitä siitä, ettei hän tule liittymään heihin.

Itse asiassa, bluesit olivat laatineet varautumissuunnitelmat Alvesin liittymiseksi heidän matkapuolueensa Yhdysvaltoihin ensi viikolla – ja olivat panneet hänet mediasitoumuksiin kiertueen aikana.

Katsottiin, että Valioliigan vetovoima sekä hänen pitkäaikaiset suhteensa manageriin Pep Guardiolaan ja ystävyyteen jalkapallo-ohjaaja Txiki Begiristainin kanssa olivat heikentäneet sitä Citylle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *