Eden Hazard voitti 2017 Belgian jalkapallon

Belgian jalkapalloliiton virallinen uutinen, Chelsean laitahyökkääjä Eden Hazard, jonka fanit ovat Belgian paras pelaaja tässä valinnassa, Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Debraune ja Manchester Unitedin hyökkääjä Lukaku sijoittui toiseksi ja kolmanneksi. Eden Hazardille tämä palkinto on myös suuri kannustin 2018-maailmancupille Venäjällä, hän on kapteeni osallistumaan jalkapallokilpailuun.MM-kisat 2018 Pelipaidat on rakastettu faneille, koska World Cup 2018: n lähtöselvitys johtuu.

Vuonna 2017 klubissa ja maajoukkueessa Eden Eden oli erinomainen suorituskyky. Klubissa Eden Eden auttoi joukkuetta voittamaan Premier League -voiton vuoden 2016-17 kaudella ja joukkue myös murtautui FA Cup -finaaliin. Kauden 17 Premier-ottelussa hän teki 5 voittoa 2 kertaa, ja 6 Champions-kisassa Eden Eden teki 3 voittoa 3 kertaa ja oli vahva. Maajoukkueessa Eden Eden auttoi belgialaista maajoukkuetta Venäjän 2018-MM-finaaleihin, kun hän voitti 6 maalia kahdeksassa MM-kilpailussa ja antoi 5 voittoa.Belgia MM-kisat 2018 Pelipaidat odottaa Eden Hazardin johtavan maajoukkueen voittaa kunnia.

Vuoden belgialaisen pelaajan ehdokkaat ovat Bashoyai, Viltongen, Maertens, pieni Adjara, karaoke, Fellaini, Tiller, Debraune, Lukaku, Bentek, Courtois, Meunier ja muut. Viimeisessä valinnassa Eden Hazard sai 10280 ääntä, voitti Debraune (4710 ääntä) ja Lukaku (3223 ääntä) ja voitti 2017 belgialaisen jalkapallon Mr. Jalkapallo pelipaidat omalla nimellä, tuntea jään ja lumisen jalkapallon hengen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *