Entinen Brasilian Halvat Jalkapallo Pelipaidat kansainvälinen

Entinen Brasilian Halvat Jalkapallo Pelipaidat kansainvälinen Zico on vaatinut, että Argentiina ja muut joukkueet, jotka toivovat voittavansa vuoden 2014 FIFA World Cupin, tarvitsevat vähän onnea.

Vuoden 1978, 1982 ja 1986 turnauksissa pelattu 61-vuotias uskoo, että vastustajalle on myös jotakin epäonnea, joka auttaa kansaa matkalla voittoon.

”Argentiina ei tietenkään mene Brasiliaan keräämään pokaalia”, hän kirjoitti sarakkeessaan The Guardian. ”Voittaaksesi maailmanmestaruuskisan, kaikki täytyy mennä. Kyse ei ole pelkästään pelaamisesta. Tarvitset myös vastustajien onnettomuuksia. Esimerkiksi Brasilia pelasi Saksassa ja sai työnsä helpommaksi Michael Ballackin puuttuessa, kun Saksan päätoimija, joka jäi peliin, koska oli keskeytetty saamaan keltainen kortti Etelä-Koreaa vastaan.

”Nämä asiat nousevat, ja vaikka Halvat Neymar jalkapallo pelipaita Messi Argentiinan kanssa – todellakin kuka tahansa, joka haluaa voittaa tämän turnauksen, on luotettava vähän apua ystäviltään, jotta he voisivat nostaa palkinnon Maracanã’lla 13. heinäkuuta.”

Brasilia rajoitti 88 kertaa Zicon, mutta ei koskaan voittanut FIFA World Cupia. Lähin hän oli vuonna 1986, jolloin Seleção pääsi neljännesvälieriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *