Felipe Scolari jalkapallo pelipaidat netistä saattaa tehdä

Brasilian pomo Luiz Felipe Scolari jalkapallo pelipaidat netistä saattaa tehdä muutoksia hänen vahvimpaansa XI: een, kun he ottavat Panaman heidän viimeisimmässä maailmassaan CUp-lämmityksessä huomenna illalla, jotta jotkut hänen joukkueensa saavuttavat täydellisen kunnon ennen turnauksen suurta alkua juuri yli viikon ajan.

Scolari kertoi Brasilian televisiotoimittajille: ”Ensimmäisen ottelun jälkeen seuraamme sitä, mitä lääketieteellinen osasto kertoo. Ryhmää arvioidaan uudelleen viikonloppuna ja sitten tiedämme, kuka sopii.”

Brasilia kohtasi Serbiaa sen jälkeen, kun tiistain peli on lopullisessa valmistelussaan, ja Scolari jatkoi: ”Emme halua riskiä mitään ennen maailmancupia. Toisessa ottelussa (Serbiaa vastaan) meillä on todennäköisesti kaikki 23 pelaajaa saatavilla ja voimme perustaa tiimin niin kuin me wnat.

Panama ehkä ehkä vangitsee heidän kansainvälisen maineensa,mbappe pelipaita sillä he istuvat tällä hetkellä FIFA-listan 35. sijalla ja jättävät tiukasti pois maailmankupin itsestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *