FIFA-tutkimus Venäjä jalkapallomaajoukkue

Mukaan brittiläisten tiedotusvälineiden FIFA on kiihdyttänyt venäläisten miesten jalkapalloa epäillään dopingtapahtumien tutkinnasta, tapaus voi vaikuttaa maailmancupiin. FIFA hakee aktiivisesti Moskovan anti-dopinglaboratorion, Grigory Rodin, entistä johtajaa. Rochenin asianajaja Jim Wolden vahvisti myös, että hänen asiakkaansa työskenteli FIFA: n kanssa todisteiden keräämiseksi. Walden sanoi: ”Viime viikkojen aikana tohtori Rochen on valmistellut todisteita FIFAn esittämistä kysymyksistä, ja nyt kun todistus on valmis, lähetämme sen Maailman antidopingtoimiston koordinaattorille.”MM-kisat 2018 pelipaidat haluaa faneja katsomaan peliä ja Venäjä esittää heidät reilulla pelillä.

Tammikuun puolivälissä Rochenin ystävät Blaine Fogger kertoivat tiedotusvälineille, että Venäjän jalkapalloliitto valmistautui sallimaan maajoukkueen ottavan laittomia huumeita MM-kisoissa tänä kesänä ja välttämään dopingin vastaisen organisaation vaihtamalla virtsanäytteitä. Nyt Rochen on matkustanut Yhdysvaltoihin hyväksymään todistajan suojeluohjelman. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun venäläinen maajoukkue on paljastanut doping-uutisten käytön. Kaiken kaikkiaan 33 venäläistä jalkapalloilijaa oli kiinni laaja-alaisista laittomista huumeista, mukaan lukien kaikki maajoukkueet, jotka osallistuivat vuoden 2014 MM-kisoihin, vuonna 2016 julkaistun McLaren-kyselyn mukaan. Venäjän puoli sanoi kuitenkin, että maajoukkue World Cup joukkue ulos, tällainen tulos ei ole mahdollisuutta doping.Venäjä pelipaita MM-kisat 2018 pelata oikeudenmukaisella tavalla, vaikka eliminointi ei anna jokaisen pelaajan pahoillani.

Tämän vuoden MM-kisan isäntänä FIFA ei halunnut loukata Venäjää doping-ongelmasta. Kuitenkin edellisen Winter Games -kiellon aikana, Rochenin useissa keskeisissä todistuksissa FIFA voi vain nopeuttaa asian tutkimista. Kun Rochenin todistus on vahvistettu, epäiltyjä laittomista huumeista epäiltyjä pelaajia hylätään, ja isäntä Venäjältä voidaan estää maailmancupista. Viime vuosina laaja-alaisen doping-skandaalin seurauksena koko venäläinen urheilu on suuresti järkyttynyt Rion olympialaisten poissaolon jälkeen sen jälkeen kun KOK ilmoitti myös kieltääkseen venäläisten urheilijoiden osallistumisen tulevalle Pingchang Winterille Olympialaiset, Venäjän valtuuskunta oli myös riistäytynyt pätevyydestä, urheilijat voivat pelata vain omissa nimissään. Nyt doping-skandaali on levinnyt jalkapallo-ohjelmaan.Jalkapallo pelipaidat omalla nimellä, puolustaen avointa, oikeudenmukaista ja puolueetonta kilpailua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *