haaland pelipaita Neymarin paljon keskusteltu

haaland pelipaita Neymarin paljon keskusteltu kommentit hänen osallistumisestaan vuoden 2022 MM-kisoihin tulkittiin väärin, hänen Paris Saint-Germain -joukkuetoverinsa Marquinhosin mukaan.

PSG rikkoi maailmansiirtoennätyksen ostaessaan Neymarin Barcelonasta 222 miljoonalla �222 miljoonalla (㏒188 miljoonalla/259 miljoonalla dollarilla) kesällä 2017, mutta hän on sittemmin kamppaillut saavuttaakseen korkean hintalapun.

Brasilialaisen hyökkäyksiä kentällä varjostavat huonot vammat ja kurinpitoongelmat, ja kriitikot ovat usein kyseenalaistaneet hänen sitoutumisensa yhteiseen tarkoitukseen, ja tämä tarkastelu näyttää vaatineen veronsa.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan haaland pelipaita suomesta PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *