haaland pelipaita Van Gaal palautti seuran Mestarien liigaan,

haaland pelipaita Van Gaal palautti seuran Mestarien liigaan, mutta kun Woodward ehdotti, että hän voisi hankkia hollantilaisen Real Madridin kapteenin Sergio Ramosin, hän ei toimittanut mitään.

Samoin Mourinho odotti rakentavansa kakkossijaansa lisäämällä Tottenhamin keskuspuolustaja Toby Alderweireldin, mutta päätyi etsimään lainaa Jerome Boatengistä. Joka toisessa käännöksessä Woodward ei ole onnistunut pitämään vauhtia käynnissä, kun hän on tehnyt juuri tarpeeksi käynnistääkseen seuran viimeisimmän virheensä jälkeen.

Sama asia näyttää tapahtuvan nyt. Ole Gunnar Solskjaerilla on kaikista ongelmistaan ​​huolimatta joukkue neljän parhaan joukossa. Häntä on auttanut Frank Lampardin suhteellisen nuoren Chelsean kyvyttömyys vetäytyä takaa-ajojoukosta, mutta norjalaisen ansioksi on se, että hän on vienyt joukkueen ilman kelvollista keskikenttää viidenneksi.

Huolimatta hänen taktisista ja suhdetoimintarajoituksistaan, melkein jokainen puolueellinen ja puolueeton tarkkailija ymmärtää, että pari järkevää lisäystä tekisi Mestarien liigan karsinnan todennäköiseksi. Vaikka näin ei olisi, Bruno Fernandesin ja haaland pelipaita suomesta toisen laadukkaan pelaajan saapuminen tekisi tulevasta kesästä kunnollisen alustan rakentamiselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *