Halvat Jalkapallo Paidat Gianluigi Buffon haluaa epätoivoisesti

Halvat Jalkapallo Paidat Gianluigi Buffon haluaa epätoivoisesti voittaa Mestarien liigan ja haluaa lisätä historiallisen palkinnon jo ennestään laajaan pokaalikaappiin, mutta tietää, että aika on loppumassa. Italian kansainvälisyys hyppäsi Parmasta Juventukseen vuonna 2001 ja voitti Serie A:n mestaruuden. , Coppa Italia ja Supercoppa Italiana useaan otteeseen – yhdessä MM-voiton kanssa maajoukkueen kanssa vuonna 2006. SILVERWAREBuffon kuitenkin putosi viimeisellä esteellä aiemmin tänä vuonna, kun Zinedine Zidanen Real Madridin joukkue pyyhkäisi syrjään Torinon seuran kanssa. voitti 4-1 ja on paljastanut, että jos hän ei voi voittaa mestaruutta tällä kaudella, hän ripustaa vihdoin hansikkaansa. REKISTERÖIDY NYTHaluatko tulla GMS-kirjoittajaksi? Rekisteröidy nyt ja lähetä 250 sanan mittainen testiartikkeli: http://gms.to/haveyoursay4

Jos Massimiliano Allegrin miehet nostavat pokaalin jollakin tavoin, 39-vuotias aikoo jäädä vielä vuodeksi kilpailemaan lisää hopeaesineistä, kuten seuran MM-kisoista. Sen jälkeen kun hänet valittiin kauden 2016/17 parhaaksi maalivahtiksi UEFA, Buffon on paljastanut, että hän haluaa pelata neljää tiettyä joukkuetta vastaan ​​ennen kuin hän kutsuu sen päivässä, koska hän tietää, ettei hän voi kokea sitä uudelleen. Hän haluaa pelata Real Madridia Bernabeussa, Barcelonassa Camp Noussa, Manchesterissa. United Old Traffordilla ja Celtic Celtic Parkissa.KOKEMUKSET Football365:n mukaan hän sanoi: ”Pelaamalla Mestarien liigassa voit kokea joitakin Euroopan jännittävimmistä stadioneista, ja nuorempana otat sen itsestäänselvyytenä, koska niitä on paljon enemmän. mahdollisuudet edessäsi.” Mutta kun ikää tulee, huomaa, että on asioita, joita et ehkä enää koe. ”Haluan testata itseäni uudelleen Bernabeulla ja Camp Noulla, haluan pelata toisessa erityisessä iltapelissä Old Traffordilla . Haluan kokea Celtic Parkin sähköisen tunnelman vielä kerran. ”Toivottavasti voin kokea joitain noista asioista uudelleen – mutta todellisuus on, että joitain niistä en koe. ”En näe uraani keskeneräisenä, jos en koe sitä voittaa Mestarien liigan – olen voittanut liian paljon Juventuksen ja Italian kanssa katsoakseni sitä tuolla tavalla – mutta se on silti minulle suuri unelma. ”Näen asian, minulla on yksi vuosi lisää sopimuksessani, joten minä on vielä yksi mahdollisuus nostaa pokaali. Se ei tule olemaan helppoa – mutta olemme valmiita taistelemaan uudelleen. ”Jos voitamme Mestarien liigan, jatkan pelaamista vielä yhden kauden, jotta voin myös yrittää voittaa World Club Cupin ja muita palkintoja.”

Buffon on ollut urheilun fantastinen palvelija, ja lopputuloksesta riippumatta se olisi uskomaton näky nähdä fanien jokaisella stadionilla antavan hänelle todella ansaitsemansa Liverpool pelipaita lasten lähetyksen. Voittaako Gianluigi Buffon lopulta Mestarien liigan. Juventuksen pelaaja? Kerro mielipiteesi alla olevassa kommenttiosiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *