Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Mitä tulee lahjoitukseen NHS

Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Mitä tulee lahjoitukseen NHS:lle, lausunnossa jatkettiin: ”Tämän avun lisäksi liitto on edelleen sitoutunut tukemaan kansallista terveyspalvelua, sen henkilökuntaa ja auttamaan ihmisiä yhteisöissä, ei vähiten niitä, jotka ovat haavoittuvimpia.

”Liiga, seurat, pelaajat ja managerit ilmaisevat valtavan kiitoksensa NHS:n henkilökunnan ja kaikkien muiden avaintyöntekijöiden sankarillisista ponnisteluista, jotka tekevät kriittistä työtä niin vaikeissa olosuhteissa.

”Yhdessä digitaali-, kulttuuri-, media- ja urheiluministeriön kanssa Valioliiga sitoutuu välittömästi 20 miljoonaa euroa tukemaan NHS:ää, yhteisöjä, perheitä ja haavoittuvia ryhmiä Covid-19-pandemian aikana.

”Tämä sisältää suoran taloudellisen tuen NHS:lle ja varoja, joiden avulla klubit voivat keskittää ponnistelunsa uudelleen ja kehittää merkittäviä tukiohjelmia auttamaan yhteisöjä, myös niitä, jotka eniten tarvitsevat.

”Tämä rahoitus mahdollistaa sekä välittömän että pidemmän aikavälin tuen kriisin aikana.”

Lisäksi vahvistettiin, että Valioliiga antaa 125 miljoonaa £ 153 miljoonaa dollaria EFL:lle ja National Leaguelle tukeakseen seuroja, jotka tarvitsevat kipeästi taloudellista tukea aikana, jolloin tulovirrat ovat lamautuneet.

Lausunnossa jatkettiin: ”Keskusteluja käytiin myös taloudellisista helpotuksista seuroille lyhyellä aikavälillä, ja vaikka yksiselitteistä ratkaisua ei ole, on ryhdyttävä toimenpiteisiin, jotta kassavirran väheneminen voidaan ratkaista välittömästi.

”Kriittisesti Liiga äänesti yksimielisesti 125 miljoonan frangin ennakkomaksusta EFL:lle manchester united pelipaita ja National Leaguelle, koska se on tietoinen vakavista vaikeuksista, joita seurat kärsivät jalkapallopyramidissa tällä hetkellä.”

Jalkapallon keskeytyessä Englannissa koronaviruspandemian vuoksi Valioliiga ilmoitti myös, että kaudelle 2019-20 ei jatketa toukokuun alussa, kuten aiemmin oli toivottu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *