Jalkapallo Paidat Lapsille Aikaisempi vuoden pelaaja maailmassa

Jalkapallo Paidat Lapsille Aikaisempi vuoden pelaaja maailmassa Kaká nauttii mahdollisuudesta saada hänen MLS-début Orlando Citylle sunnuntaina.

Brasilian kansainvälinen oli vahvistettu Orlando-pelaajaksi jo heinäkuussa, sillä franchising-valmistaja valmistautuu esiintymään ensimmäistä kertaa kilpailussa. Heidän ensimmäinen valaisinsä tulee MLS-tulokkaita vastaan ​​New Yorkissa – jossa on David Villa – Orlandon Floridan Citrus Bowlissa, ja entinen Real Madrid ja AC Milan tähtivät innokkaasti alkuun. Kaká sanoi: ”Olen innoissani ja odotan innolla sunnuntaina, koska minulla on ollut hyvin erityisiä hetkiä urani aikana, ja mielestäni sunnuntaina on yksi niistä”, hän sanoi. Se on ensimmäinen liigan peli, joten se on hämmästyttävä päivä minulle. ”

Entinen Santos ja roman maalivahti Júlio Sérgio väittääBayern Münchenin valmentaja Guardiolan kertovan hänelle unelmansa valmistaa Brasiliaa ja ottaisi työn epäröimättä.

ranskan pelipaita 44-vuotias oli sidoksissa Mano Menezes’dismissalin jälkeen kesäkuussa 2012, mutta Brasilian jalkapalloliiton presidentti José Maria Marin kieltäytyi nimeämästä ulkomaista valmentajaa ensimmäistä kertaa historiassaan. Júlio sanoi: ”Guardiola kertoi minulle, että hän unelmoi valmistaa Brasilian maajoukkue, ja hän hyväksyisi kutsun ajattelematta. Hän sanoi myös haluavansa johtaa Brasiliaa vuoden 2014 MM-kisoissa ja vakuutti minulle, että jos hän oli valmentaja, ja hänellä oli Neymar, hän olisi ollut mestari. ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *