Jalkapallo Paidat Lapsille Cristiano Ronaldosta tuli ensimmäinen pelaaja

Jalkapallo Paidat Lapsille Cristiano Ronaldosta tuli ensimmäinen pelaaja, joka voitti Premier League, La Liga ja Serie A lauantaina, kun Juventus varmisti kahdeksannen peräkkäisen tittelin. Kun Ajax pudotti Mestarien liigasta, Italian mestarit voittivat Fiorentinan 2-1 Alexin ansiosta Sandro-otsikko ja Saksan Pezzellan oma maali: Ronaldo jätti Real Madridin viime kesänä liittyäkseen Juveen 100 miljoonan euron sopimukseen, ja ilman häntä Los Blancos on irtisanonut Julen Lopeteguin, Santiago Solarin ja kamppailen todella La Ligassa.

Kuitenkin yksi harvoista kirkkaista paikoista 2018-19 -kampanjassa on ollut Karim Benzeman erinomainen muoto, joka teki kaikki kolme maalia Realin 3-0-voitossa Athletic Bilbaosta sunnuntaina. Hattutempun sankarin näyttö johti silmään – Avoin vertailu hänen ja Ronaldon uuden iskupartnerin Paulo Dybalan välillä, jolla on varmasti jotain tekemistä CR7: n kanssa. Christianian tavoitteet ovat ansainneet Juvelle 16 pistettäTodella lähes 1,25 miljardin punnan Adidaksen pakettisopimus tuli kuuluisaksi toimittamalla Cristianolle runsaasti tavoitteita yhdeksän vuoden oleskelunsa aikana Bernabeussa, usein oman pisteytysennätyksensä kustannuksella. Juventuksessa Ronaldo on saanut aikaan ymmärrystä Federico Bernardeschin, Mario Mandzukicin kanssa ja on ollut merkkejä lupaava kumppanuus myös Dybalan kanssa.

Kun katsot Dybalan ja Benzeman tilastoja Ronaldolla ja ilman Ronaldoa kahden viimeisen kauden aikana, se on melko merkittävä.Benzema ja Dybala: Ronaldon kanssa ja ilman Dybala oli Juventuksen päämies uudessa tittelin voittaja kampanja vuosina 2017-18, rekisteröimällä 22 maalia ja viisi syöttöä 33 ottelussa. Cristianon saapuessa Torinoon 25-vuotias argentiinalainen on kuitenkin onnistunut vain viisi maalia ja neljä syöttöä 27 liigan ottelussa.

Jonkinlaisessa kontekstissa jopa italialainen teini-ikäinen Moise Kean on tehnyt enemmän Serie A -maaleja (kuusi) kuin Dybala tällä termillä – ja hän on esiintynyt vain yhdeksän kertaa – se on hyvin samanlainen tarina Benzeman kanssa, joka pelasi vain viisi maalia Ronaldon rinnalla. Kymmenen avun lisäksi 32 ottelussa La Liga -kaudella 2017-18. Portugalin supertähden poistumisen jälkeen Madridista 31-vuotias ”Big Benz” on tehnyt 21 liigan maalia ja antanut viisi syöttöä 33 ottelussa.

Ainoastaan ​​Barcelonan Lionel Messillä on enemmän La Liga real madrid pelipaita -maaleja kuin ranskalaisella tällä termillä – tässä ovat hänen pisteytystilastot rinnakkain Dybalan kanssa.Joten, Dybala oli suoraan mukana 27 liigan maalissa viime kaudella (ilman Ronaldoa) ja tämä luku on laski yhdeksään tähän kampanjaan. Samaan aikaan Benzeman joukkueen maaliosuus on noussut 15: stä 2017-18: een 26: een vuosina 2018-19, vaikka Madrid on tällä hetkellä 13 pistettä puolustavan mestarin Barcan takana. Voimmeko lukea mitään näihin numeroihin? liian voimakas sanomaan, että Cristiano on ainoa syy hänen hyökkääjiensä vastakkaisiin omaisuuksiin, mutta se saa sinut varmasti ajattelemaan.

Benzema on tosiasiallisesti löytänyt enemmän liigan maaleja kuin Ronaldo vuosina 2018-19 ja sanoi helmikuussa, että hän voi pelata ”todellista jalkapalloa” uudelleen ilman hänen viereistä Ballon d’Or -voittajaa. Kahden edellisen kauden luvut ehdottaa, että ainakin hyökkääjien mahdollisuuksiin tehdä maalia vaikuttaa CR7: n ottaminen heidän kimppuunsa. Luuletko, että Cristiano on tekijä Benzeman matalien maalien välillä 2017-18 ja Dybalan matalien maalien tasolla tällä kaudella? Jätä mielipiteesi alla olevaan kommenttikenttään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *