Jalkapallo Paidat Lapsille Espanjan jättiläinen Barcelona

Jalkapallo Paidat Lapsille Espanjan jättiläinen Barcelona, ​​jonka taloudelliset kamppailut ovat hyvin dokumentoituja, on kuulemma saanut jalkapallohistorian suurimman paitasponsoritarjouksen.

”Messi kutsui minua aasiksi!”

Koska seuran paidan sponsorointisopimukset Rakutenin ja Bekon kanssa päättyvät kauden lopussa, Blaugrana neuvottelee parhaillaan uudesta sopimuksesta ennen kauden 2022/23 kampanjaa.

ARA:n mukaan presidentti Joan Laporta on käynyt keskusteluja VeganNationin sekä Polkadotin ja Spotifyn edustajien kanssa.

Väitetään, että kamppailevien LaLiga-jättien pöydällä olevien tarjousten joukossa on jalkapallon historian suurin paitasponsorointitarjous, joka voisi olla suussa sulava tilaisuus seuralle.

Klikkaa alla olevaa galleriaa nähdäksesi jalkapallon suurimmat paidan sponsorointitarjoukset:

Huolimatta katalonialaisten kentällä ja kentän ulkopuolella olevista ongelmista, ne ovat edelleen houkutteleva liiketoimintavaihtoehto suurille brändeille uskomattoman sosiaalisen median tavoittavuuden ansiosta, ja Barcelona on seuratuin seura kaikilla alustoilla.

Sport kuvailee VeganNation Services LTD:tä ”julkiseksi yhtiöksi Yhdysvalloissa, joka on julkisesti noteerattu OTC-markkinoilla”, jonka tehtävänä on ”luoda kestävään kehitykseen perustuva globaali yhteisö”.

Afrikkalainen tähti ikähuijausskandaalissa

Spotifysta voi tällä välin tulla seuran pääpaitasponsori juventus paita ja antaa muiden merkkisopimusten viedä tilaa Barcelonan paidan hihoissa ja harjoitusvarusteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *