Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä Liverpoolin ässä Mohamed Salahin suosio kotimaassaan on jälleen noussut

Jalkapallo paidat lapsille omalla nimellä Liverpoolin ässä Mohamed Salahin suosio kotimaassaan on jälleen noussut esiin, kun kaksi suurta Egyptin Valioliigan ottelua on siirretty hänen nimityksensä PFA:n kauden pelaajaksi.

Kun fanit halusivat seurata sunnuntain palkintojenjakotilaisuutta, jossa 25-vuotias on suosikki gongin lunastamiseksi, Egyptin jalkapalloliitto (EFA) päätti siirtää muutaman tärkeän ottelun, jotta kannattajat kaikkialla maassa tapahtuma.

Al-Ahlyn ottelu PetroJetia vastaan ja El-Zamalekin ottelu Al-Asuitya vastaan oli määrä pelata sunnuntaina klo 18.00 ja 20.30, mutta jälkimmäinen olisi törmännyt Salahin suureen hetkeen.

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssä Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Näin ollen ensimmäistä ottelua on siirretty 15 minuuttia eteenpäin, jotta jälkimmäinen voidaan pelata aikaisemmin klo 20.00.

EFA:n presidentti kertoi egyptiläiselle medialle: ”Kaikki ovat tyytyväisiä, että Salah on ehdokas palkintoon. Minulla ei ollut mitään ongelmaa vakuuttaa kaikkia myöhäisillä muutoksilla, ihmiset haluavat nähdä hänen menestyksensä ja juhlia sitä.

Al-Ahly on dominoinut kotimaista liigaansa tämän kampanjan aikana ja voitti mestaruuden pari viikkoa sitten voittaen 26 31 ottelustaan.

Samaan aikaan fanit kaikkialla Afrikan maassa ovat toiveikkaita, että Salah voi real madrid paita johtaa heidän joukkueensa kunniaan vuoden 2018 MM-kisoissa.

Hyökkääjä on tehnyt 40 maalia kaikissa Liverpoolin kilpailuissa tällä kaudella, kun taas hänellä on 33 maalia 57 maajoukkueessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *