jalkapallo paidat onko haavoittunut kaupunkieläin kääntymässä ja kuolee

Korppikotkaat, jotka kokoontuvat nähdäkseen, jalkapallo paidat onko haavoittunut kaupunkieläin kääntymässä ja kuolee, ehkä haluaa välttää heidän silmänsä.

Jotkut ovat ehdottaneet, että Chelsean kotimaan tappio maanantaina on aiheuttanut kuolevaisen loukkaantumisen puolella, jota jotkut rakensivat lähes voittamattomaksi.

Ja Arsene Wenger on valinnut itsensä pääkaapistajaksi, pudottaen satunnaisesti viimeiseen lehdistötilaisuuteen huomautuksensa siitä, että bluesit näyttivät ”jaded” Jose Mourinhon erinomaiselta puolelta.

He eivät olleet ”jaded”, mutta he eivät myöskään koskaan voittamattomia.

Puolustusvaikeuksien ja taktisen ennakoitavuuden yhdistelmä Fernandinhon ja Sergio Agueron ennenaikaisen menettämisen kanssa merkitsee paritason näyttöä – sekä Chelsean esityksen, joka oli taktisesti täydellinen ja teknisesti erinomainen.

Ne, jotka ajattelevat, että kaupungin tappio on alkanut real madrid pelipaita rottaa, saattavat myös katsoa videota siitä, mitä Etihad-stadionin tunnelissa tapahtui äskettäin järjestetyn FA Cupin tasan Watfordia vastaan ​​puolivälissä.

Kaupungin oman verkkosivuston ylläpitämä ”tunnelin nokka” näyttää joukkueen valmistautuvan loppumaan toiselle puoliskolle avaamisen jälkeen 45 minuuttia, jonka aikana City oli nähnyt uneliaisuutta, epäjärjestystä ja puolustuskyvyttömyyttä, niin että he jatkoivat 2-0 mestaruuspuolelle.

Videon lataaminenVideo ei ole käytettävissäKlikkaa toistamiseenNaputa toistoonVideo alkaa 8Peruuta nyt?
Manuel Pellegrini reagoi tähän järkyttävään näytökseen tuomalla Vincent Kompany ja Pablo Zabaleta puolustamaan puolustustaan. Kompanyn johtaja erottui kapteenista.

Puoliaikatunnelin keskipisteessä sanat eivät ole täysin selkeitä, ja puhe ei ollut pitkätahtoinen tai kirkollista, mutta se päättyy ’… aggressiiviseen peliin ja me jatkamme sitä. Yhdessä. Älä viitsi!”

Kaupungin pukuhuoneessa on nykyään joitain suuria miehiä fyysisesti ja luonteeltaan, ja pelaajien reaktio oli ilmeinen, koska he muuttivat alijäämän ja voittivat 4-2.

Ei ollut itsestään selvää, mitä vaikutti Kompanyn rallipuhelu Watford-pelaajiin, jotka kärsivät toisesta puoliskosta ja näkivät suuren belgialaisen asettavan sen linjalle.

Jopa kovetetuille ammattilaisille täytyy olla pelottava näkö nähdä ryhmän kaupungin kykyjen ja voiman purkautuvan tällä tavalla – ja Hornetsit olivat varjo heidän ensimmäisellä puoliskollaan olevassa pelissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *