jalkapallo paidat Valioliigan klubin koon määrittäminen herättää aina keskustelua

jalkapallo paidat Valioliigan klubin koon määrittäminen herättää aina keskustelua. Newcastle United on aina erinomainen esimerkki. Pitäisikö heitä pitää pitää suurena klubina massiivisen fanikantansa takia vai päinvastoin haukottavan palkintokuivansa takia? Taajuuden toisessa päässä Manchester City saattaa olla valtakunnan mestari, mutta he kaatuisivat monien kannattajien arviot heikosta osallistumisestaan ​​menestyksestä huolimatta.

Ja vaikka kriteerit vaihtelevat aina faneittain, voimme luultavasti kaikki olla yhtä mieltä siitä, että se tulee seuraamaan klubin yleisiä myyttejä läsnäolojen, historian ja yleisen kulttuurisen merkityksen perusteella. Vitality-stadionin koko ja heidän poissaolonsa julkisesta zeitgeististä eivät tee heidän toivonsa mitään hyvää.Man Cityn Ederson pisteyttää keskikentältäPalace hylkää toisen Arsenal-tarjouksen Greenwoodin ja Van Persien videoleikkeistä rinnakkainPremierin koko Voimme jatkaa työskentelyä koko Valioliigassa ja arvioida niiden kokoja, mutta aiomme välttää haarukat viittaamalla toisen jalkapallofanin luetteloon. Twitter-käyttäjä @zachareeeeeeee herätti paljon enemmän huomiota kuin hän pystyi koskaan odottanut, kun hän käytti ranking-verkkosivustoa ”TierMaker” erottaakseen englantilaiset seurat. 20 joukkuetta on jaettu kuuteen luokkaan: massiivinen klubi, valtava klubi, iso klubi, keskikoko d klubi, pieni klubi ja pieni klubi.

Joten kyllä, on jokseenkin väistämätöntä, että tämä erityinen kannattaja aiheuttaa kiistoja ja kommenttien tulva – samoin kuin satoja uudelleentwiittauksia ja tykkäyksiä – heijastavat juuri sitä. Liverpool ja Manchester United ovat melko kiistattomia valintoja. kärjessä, mutta West Ham tuntee olevansa vaikea tehdä niin ” pienenä ”, ja annamme sinun tehdä johtopäätökset Cityn sijoitteluista. palaava Aston Villa löytää itsensä hieromassa hartiaansa Tottenhamin kanssa, mutta katsokaa ilman jatkokäsittelyä alla olevaa Premier League -sarjaa: Uskallamme sanoa, että luettelo on melkein täysin paikalla. Ilmeisesti ei ole mitään keinoa tehdä täysin objektiivista luettelo ja useimmat fanit tekisivät ainakin yhden muutoksen, mutta massojen miellyttäminen on melkein mahdotonta. ainakin Newcastlen fanit voivat vakuuttaa itsensä siitä, että tämä fani on heidän puolellaan ja ottaa huomioon vain perinteisen neljän parhaan joukkoon kuin heidän omat tilansa.

Kuitenkin maailmassa, jossa ’keskisuuri klubi’ hallitsee kilpailua, se vain osoittaa, että tasainen osallistuminen ja historia eivät yksinkertaisesti voita palkintoja. Tämän seurauksena Liverpoolin ja Unitedin fanit voivat taputtaa itseään selälle. toistaiseksi, mutta he toivovat pääsevänsä jälleen kaupungin yläpuolelle taulukkoon, joka on tärkeä toukokuussa 2020.Mikä on Valioliigan suurin klubi? ronaldo pelipaita lapsille Sano mielipiteesi alla olevaan kommenttiosioon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *