Jalkapallo paita omalla painatuksella Kun Zinedine Zidane korvasi Rafael

Jalkapallo paita omalla painatuksella Kun Zinedine Zidane korvasi Rafael Benitezin Bernabeun korsussa alle 18 kuukautta sitten, on epätodennäköistä, että edes hän olisi odottanut nauttivansa sellaisesta menestyksestä, jolla hän on aiemmin. vietti viisi vuotta pelaajana ja on partaalla varmistamassa Los Blancosille ensimmäistä La Liga -mestaruutta sitten vuoden 2012. Lisäksi Zidanen miehet voivat luoda historiaa olemalla ensimmäinen joukkue, joka säilyttää Mestarien liigan voitolla Juventusta ensi viikolla vuonna 2012. Cardiff.

Hän saa tämän johtamisen malaarin näyttämään toistaiseksi helpolta ja näyttää luoneen täydellisen ilmapiirin pukuhuoneeseen saadakseen parhaan irti tähtimiehistään. 44-vuotias ei itse asiassa lähtenyt parhaalla tavalla. kuitenkin kaikkien pelaajiensa kanssa. Puolustaja Raphael Varane on paljastanut ensimmäisen kohtaamisensa ranskalaisen legendan kanssa ennen kuin hänestä tuli Madridin pelaaja. Zidane kutsui silloisen Lens-ässän yrittääkseen saada hänet muuttamaan Espanjaan, mutta jäädäkseen jumiin. Varane myönsi Real Madridin TV-dokumentissa tähänastisesta urastaan, ettei hän ollut täysin vakuuttunut siitä, että hän todella puhui Zidanelle, joten hän keksi tekosyyn lopettaa keskustelun.

”Vastasin puhelimeen en tiennyt kuka se oli”, Varane sanoi Marcan tapaan.” Kuuntelin jatkuvasti, koska tunnistin hänen äänensä ja että se oli Zidane.” Sanoin hänelle, että puhumme joskus toisen kerran, että voisin en puhu sillä hetkellä, koska opiskelin yliopiston pääsykokeisiin.”Ihmiset sanoivat myöhemmin, että olin hullu, koska katkaisin Zidanen puhelimen, kun hän yritti allekirjoittaa minut.”

Varanen onneksi hänen managerinsa ei ole pitänyt kaunaa heidän lyhyestä ensimmäisestä keskustelustaan. 24-vuotias pelaaja on pelannut Madridissa tällä kaudella tähän mennessä 37 kertaa ja on muodostanut kiinteän kumppanuuden Sergio Ramosin kanssa Pepen pitkän poissaolon aikana. Ja Varane on toiveikas, että hän voi säilyttää paikkansa aloitussarjassa Los Blancosin kauden kahdessa viimeisessä pelissä Malagaa vastaan ​​lauantaina ja Barcelona pelipaita lasten Juventusta vastaan ​​3. kesäkuuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *