jalkapallo peliasut lapsille koska hänet pudotettiin joukkueesta tielle Kelechi Iheanacholle

Manchester Cityn kunnianosoitus on asetettu kolminkertaiseksi hätänä pääsiäisenä.

Loukkaantuneet tähdet Kevin De Bruyne, Samir Nasri ja Fabian Delph voivat kaikki olla taaksepäin Premier League -kauden kahdeksan viimeisen pelin aikana.

Ja niiden bluesien kanssa, joiden odotetaan olevan Mestarien liigan puolivälierissä – jotka ovat 5., 12. ja 13. huhtikuuta – De Bruyne ja Delph ovat tervetulleita vahvistuksiin.

Nasri ei ole enää kelvollinen Eurooppaan, jalkapallo peliasut lapsille koska hänet pudotettiin joukkueesta tielle Kelechi Iheanacholle, kun näytti siltä, ​​että hänen vammansa tarkoitti, että hän palasi toimintaan vasta huhtikuun lopulla.

Mutta Nasri ja De Bruyne ovat työskennelleet erillään ryhmästä ja odottavat paluuta heti kansainvälisen tauon jälkeen, joka keskittyy pääsiäisviikonloppuna.

De Bruyne on mies, jonka kaupunki toivottaa tervetulleeksi takaisin uransa aloittamisen jälkeen bluesin kanssa.

Ja hän on tänään ottanut uuden askeleen valmistelussaan potkaamalla pallon ensimmäisen kerran vamman jälkeen kuusi viikkoa sitten.

Fabian Delph ja Kevin De Bruyne juhlivat Belgian tavoitetta Evertonia vastaan
Klubin ennätys allekirjoitti 12 maalia ja 12 avusta, kunnes hän vaurioitti mediaalisia polvisideitä League Cup-välierän voitossa Evertonista.

Ja tämä peli julmasti merkitsi hänen nousuaan verrattain tasaiselta ajalta kauden aikana, kun hän teki maalin, joka veti Blues-tason kaksijalkaiseen tasoon ja istutti sitten loistavan ristin Sergio Agueron päähän ansaitaksesi voiton.

De Bruyne on aina kohdistanut paluun huhtikuun alkupuolella, psg pelipaita ja näyttää olevan aikataulussa palatakseen harjoitteluun, kun pelaajat palaavat kansainväliseltä tauolta.

Katso: Simon Bajkowski vastaa – Mihin City päättyy liigassa tällä kaudella?

Videon lataaminenVideo ei käytettävissäKlikkaa toistamiseenNaputa toistoonVideo alkaa 8Peruuta nyt
Hänen potentiaalinen vaikutus kauden loppuun on ilmeinen, mutta Nasrista on melkein tullut unohdettu mies.

Hän vahingoitti reisilihakseen ja jänteeseen lokakuussa harjoitetussa onnettomuustilanteessa, joka aiheutti vahingon korjaamiseksi sadan piston.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *