jalkapallo peliasut lapsille maailmancupin järjestämisestä päättyivät lopulliseen

Barcelonan puolustaja Dani Alves uskoo, että Brasiliassa ei ole minkäänlaista painostusta voittaa maailmancupia, ja kiistävät ehdotukset, jotka ovat pakkomielle voittamasta tätä kesäturnausta.

Brasilian aikaisemmat kokemukset jalkapallo peliasut lapsille maailmancupin järjestämisestä päättyivät lopulliseen tappioon Uruguaylle vuonna 1950, mutta 31-vuotias vaatii lähestymään tätä turnausta kuten kaikki muutkin.

”Emme ole lainkaan pakkomielle heksasta. Emme myöskään ole painostuneita sen saavuttamiseksi. On luonnollista odottaa Brasilian voittoa, varsinkin kun olemme Alvesia puhuneet Times of Indiaan, kun Goal.com lainasi häntä, hän sanoi:” Emme ole lainkaan pakkomielle heksasta. Leikkiminen kotona.

”Esiintymisemme Confederations Cupissa avasivat silmän kaikille. Italian, Uruguayn ja Espanjan kolmen maailmancupin mestarin pelaaminen peräkkäisissä otteluissa pokaalin nostamiseksi on aina erityistä. Se lisäsi uskomme valtavasti.”

Sitten Alves vaati Brasiliaa osallistumaan jokaiseen turnaukseen,ronaldo paita joka haluaa päästä mestariksi, ja siksi heitä ei voida syyttää pakkomiellestä voittaakseen vuoden 2014 maailmancupin.

Barcelonan mies lisäsi: ”Brasilia pelaa jokaista turnausta vain tarkoituksenaan voittaa se. Olemme aina luottavaisia. Pelaamme kotona, minkä pitäisi olla lisäetu.

”Toisella puolella paine kuitenkin kasvaa, jos pelaamme huonosti edes yhdessä ottelussa. Yleisö ei aio säästä meitä. Konfederaation Cupin kokemus kuitenkin kertoo, että sen pitäisi mennä meille hyvin.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *