Jalkapallo Pelipaidat Halvalla Tuleeko Liverpoolin päätös olla korvaamatta

Jalkapallo Pelipaidat Halvalla Tuleeko Liverpoolin päätös olla korvaamatta Philippe Coutinhoa ​​tammikuun siirtoikkunassa kalliiksi? Emme oikeastaan ​​tiedä vastausta ennen kauden loppua, mutta sen jälkeen kun brasilialainen myi 142 miljoonalla punnalla, he ovat jo hävinneet Swansealle. liiga ja West Brom FA Cupissa – sekä tasapeli Spursille. Jos Jurgen Klopp ei onnistu johdattamaan joukkuettaan neljän parhaan joukkoon, monet Liverpoolin kannattajat kysyvät, miksi ihmeessä hän ei korvannut Coutinhoa ​​tammikuussa kun hänellä oli mahdollisuus.

Tietenkin saksalainen pomo luultavasti yritti. Kuitenkin, kun seurat tiesivät, että niillä oli 142 miljoonaa puntaa kassaan, he tekivät elämästä erittäin vaikeaa. Tämä oli yksi syy, miksi Liverpool ei tehnyt sopimusta Monacon Thomas Lemarin kanssa. Punaiset ovat olleet kiinnostuneita ranskalaisesta viime kesästä lähtien, mutta eivät todellakaan anna hänelle tarjottua 90 miljoonaa puntaa. älä edes yritä allekirjoittaa häntä kesällä.

KUKA LIVERPOOL HALUAA NYT ALLEKIRJOITTAAJo kuka on listalla seuraava? No, Mirrorin mukaan he ovat tunnistaneet Bayer Leverkusenin Leon Baileyn. Raportissa väitetään, että Klopp uskoo, että Lemar on asettanut tavoitteensa Barcelonaan, mikä tarkoittaa, että Liverpoolilla on ollut muuttaa suunnitelmiaan. Ja se tulee 20-vuotiaan jamaikalaisen Baileyn muodossa. Laitahyökkääjä on yksi arvostetuimmista nuorista eurooppalaisessa jalkapallossa, ja muut Englannin huippuseurat etsivät häntä säännöllisesti. Mutta jos Liverpool haluaa allekirjoittaa hänet, saksalaiset lähteet uskovat, että hän määrää hullun 100 miljoonan punnan maksun – enemmän kuin mitä Lemar maksaisi.

Mutta jos he aikovat voittaa muita huippuseuroja Baileyn allekirjoituksen vuoksi, heidän on varmistettava, että he pääsevät ensi kauden Mestarien liigaan. Spursin Arsenalin voiton jälkeen Liverpool putosi neljänneksi ennen heidän vierailuaan Southamptoniin sunnuntai-iltapäivänä. Baileyllä on epäilemättä ronaldo pelipaita paljon tarjouksia tulevana kesänä ja hän voi vaatia jalkapallon Mestarien liigan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *