Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Brasilialaisen oikeanpuoleisen Dani

Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Brasilialaisen oikeanpuoleisen Dani Alvesin kerrotaan tulleen joukkueen vähiten palkatuksi pelaajaksi suoritettuaan shokkipaluun Barcelonaan viime perjantaina.

Napsauta yllä olevaa galleriaa nähdäksesi Barcan viisi parhaiten palkattua pelaajaa ja kuinka paljon he ansaitsevat viikoittain, FC Barcelonan uusimpien uutisten mukaan.

38-vuotias pelaaja vietti kahdeksan vuotta Katalonian seuran kirjoissa vuosina 2008–2016 sen jälkeen, kun presidentti Joan Laporta, joka palveli tuolloin ensimmäistä kertaa, oli tuonut hänet klubiin.

Laporta hyväksyi Alvesin dramaattisen paluun ennen kuin vahvisti hänen saapumisensa vapaaksi agentiksi perjantaina. Raporttien mukaan uudella managerilla Xavi Hernandezilla oli valtava rooli saamisessa seuran suostumukseen.

Blaugranan laajalti raportoiduista taloudellisista kamppailuista johtuen huoli brasilialaisen maajoukkueen palkoista nousi esiin, mutta Sportin mukaan entinen Juventuksen ja Paris Saint-Germainin laitapuolustaja on hyväksynyt kaikista Barcan perusjoukkueen pelaajista pienimmän kiinteän palkan.

Alves voisi kuitenkin ansaita suuria bonuksia, jos Xavin joukkue saavuttaa tavoitteensa tämän hetken ja kauden loppuun mennessä, varsinkin jos laitapuolustaja pystyy pelaamaan avainroolia.

Entisen Sao Paulon pelaajan sopimus Espanjassa päättyy neymar pelipaita tämän kampanjan lopussa, ja Alves toivoo tulevansa valituksi Brasilian vuoden 2022 jalkapallon MM-joukkueeseen.

Ghanan varapresidentti reagoi Bafanan voittamiseen

Hän liittyy takaisin Espanjan jättiläisiin pelattuaan jo uskomattomat 391 ottelua seurassa, joiden aikana hän teki 122 maalia ja voitti 23 palkintoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *