Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Gabriel Paulista on pyytänyt Arsenalia

Jalkapallo Pelipaidat Lapsille Gabriel Paulista on pyytänyt Arsenalia hyökkäämään Bayern Müncheniin, kun he matkustavat Allianz-areenalle keskiviikkona.

Arsene Wengerin puolella oli hieman yllättävää 2-0 voittoa Bundesliga-mestareiden taakse, kun Bayern ei menettänyt peliä, koska saksalainen Super Cup -rangaistus oli VfL Wolfsburgille.

Lontoon pohjoisosien on tuotettava samanlainen suorituskyky kuin kaksi viikkoa sitten, jos he haluavat pitää ohut toiveensa Mestarien liigan etenemisestä elossa.

Jalkapallo paidat lapsille omalla painatuksella Gunners on noutanut vain kolme pistettä kolmesta F-ryhmästä, jotka sisälsivät tappiot sekä Dynamo Zagrebille että Olympiakoksen ja Gabrielin kotiinsa. Hänen joukkuetoverinsa joutuvat asettamaan hyökkäävän ja dynaamisen pelin vastustajilleen, jos he haluavat saada positiivisen, mutta myös pakottava tulos.

”Olemme suuri joukkue, olemme Arsenal ja meidän täytyy hyökätä, koska tarvitsemme tuloksen.” Hän sanoi.

”Mutta meidän on hyökättävä älykkyydellä ja varmistettava, että emme kärsi tappiosta ja vaikeuttavat tilannettamme muulle kilpailulle.”

Korkeasta tilauksesta huolimatta Arsenalilla on hyvä ennätys Bayernistä poissa kotoa, kun hän on turvautunut vetoon ja 2-0 voittaa viimeiset kaksi käyntiään Müncheniin ja 24-vuotias brasilialainen uskoo, että hänen tiiminsä on mitä se tekee pisteiden ansaitsemiseksi vaativat, että ne etenevät vielä kerran.

”Kaikki on mahdollista jalkapallossa.

”Tiedämme vaikeudet, joita löydämme. Bayern on erinomainen joukkue, joka pelaa kotona faniensa puolella, joten se on suuri haaste. Jos olemme yhtä päättäväisiä kuin olemme olleet viime vuosien aikana, uskon, että voimme mennä sinne ja saada hyvän tuloksen. ”

juventus pelipaita Sen jälkeen kun hän oli siirtänyt aikansa Villarrealista tammikuussa 2015 siirtymisen jälkeen, Gabriel on kehittänyt Arsenalissa sankareiden aseman tällä kaudella, jota on vahvistanut hänen syyskuussa tapahtunut Diego Costa -voitto Chelsean 2-0-voiton aikana. intohimo, joka on ollut esillä viimeisissä otteluissa varsinkin kun hän on pelastanut tavoitteensa pelastaa Romelu Lukaku Arsenalin 2-1 voitosta kaksi viikkoa sitten.

Kuten Per Mertesacker on tullut Brasiliaan kahden viimeisen pelin aikana, johtaja Arsene Wenger saattaa palata takaisin Gabrieliin Bayernia vastaan, kun hän odottaa nopeuttaan ja urheilullisuuttaan Saksan puolelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *