jalkapallo pelipaidat lapsille Lionel Messi tapasi Pep Guardiolan

jalkapallo pelipaidat lapsille Lionel Messi tapasi Pep Guardiolan keskustelemaan sensaatiomaisesta siirtymisestä Etihadiin viime kesänä.

Argentiinalainen kuvake tuntui ilmeisesti ”loukussa” Barcelonassa saatuaan 21 kuukauden vankeustuomion veropetoksista.

Ja hän tutki mahdollisuutta olla yhteydessä vanhaan pomoonsa Manchesteriin, mukaan lukien puhuminen hänelle puhelimitse ja tapaaminen henkilökohtaisesti.

Uudet paljastukset on tehty Messiä koskevasta TV-dokumenttielokuvasta, joka dokumentoi yksityiskohtaisesti Messin ja hänen edustajiensa ja Cityn väliset ilmeiset kontaktit Guardiolan valmistautuessa ensimmäiseen Bluesista vastaavaan kauteensa.

Katalonian kanavalla TV3 esitelty Jocs Fiscals -näyttely kertoo, että Messin isä soitti alun perin Cityn toimitusjohtaja Ferran Sorianolle viime vuoden heinäkuussa mahdollisen kaupan pohjan luomiseksi.

(Kuva: Getty)
Neljä päivää myöhemmin viisi kertaa Ballon D’orin voittaja Messi on sanonut soittaneen Guardiolalle, joka oli lomalla Espanjassa.

Tulevan Blues-pomon sanotaan sitten matkustaneen yli 25 mailia tapaamaan häntä kasvotusten.

Messi on jo pitkään ollut yhteydessä messi pelipaita lapselle maailmanennätysmuutokseen Etihadiin, ja klubin hierarkia pitää häntä unelmatelttana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *