Jalkapallo Pelipaita Hatem Ben Arfa on kiistatta yksi planeetan

Jalkapallo Pelipaita Hatem Ben Arfa on kiistatta yksi planeetan taitavimmista jalkapalloilijoista. Se ei välttämättä tee hänestä yhtä parhaista, mutta hän on epäilemättä lahjakkaimpien joukossa. Jotta voit olla paras, sinun on oltava paras. keskittynyt, johdonmukainen ja tee oikeita päätöksiä useammin kuin ei otteluiden aikana.

Ben Arfa saattaa olla tällä hetkellä Paris Saint-Germainissa, mutta onko hän toteuttanut valtavan kykynsä ja potentiaalinsa? Monet jalkapallofanit väittävät, ettei hän ole tehnyt. 30-vuotias pelaaja on esittänyt uskomattomia suorituksia ja tehnyt merkittäviä henkilökohtaisia ​​maaleja, joita hyvin harvat pelaajat – jos kukaan, lukuun ottamatta Lionel Messia – pystyivät tekemään. Näitä loistohetkiä on kuitenkin ollut liian vähän ja kaukana hänen uransa aikana. Ero Ben Arfan ja Cristiano Ronaldon välillä Tiedämme kaikki, että Ranskan maajoukkueen pelaaja on kykenevä, mutta hän ei yksinkertaisesti ole tuottanut tavaroita riittävän johdonmukaisesti vahvistaakseen asemaansa aidona maailmanluokan jalkapalloilijana.Ben Arfan lahjakkuutta voisi verrata parhaimpiin, mukaan lukien Cristiano Ronaldoon. Suuri ero on siinä, kuinka he ovat soveltaneet itseään ammattiinsa.

Ben Arfa: Miksi en pidä Ronaldon katsomisestaJa ehkä Ben Arfan uusimmissa kommenteissa on aavistus mustasukkaisuutta, koska ranskalainen on kertonut toimittajille, miksi hän ei pidä Ronaldon katsomisesta jalkapalloa.”Cristiano Ronaldo, hän ei anna minulle mitään tunteet”, laitahyökkääjä kertoi France Footballille per maali. ”Hän on ennakoitavissa.”

Ben Arfa osuu Mourinhoon ja SimeonePredictableen kenties. Mutta Ben Arfa puhuu Real Madridin kaikkien aikojen johtavasta maalintekijästä, pelaajasta, jolla on neljä Ballon d’Or -palkintoa ja kiistatta yksi kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista. PSG-tähti kritisoi myös Manchester Unitedin manageria Jose Mourinhoa ​​ja Atletico Madridin päätä. valmentaja Diego Simeone niin sanotun ”jalkapallon vastaisen” rohkaisemisesta puolustustaktiikoilla.”Monet valmentajat ovat vakuuttuneita keksimään jalkapallon sillä verukkeella, että he etsivät järjestelmää vastustajan estämiseksi”, Ben Arfa lisäsi. ”Mutta tämä ei ole Mourinhon ja Simeonen jalkapallon ydin.

”Se on [entisen Ajaxin ja Barcelonan valmentajan Johan] Cruyffin ja hänen vapautensa vastakohta, eikä heidän kanssaan ole enää tilaa nautinnolle.” Näytelmää ei enää ole, siinä määrin, että jalkapallo kiinnostaa minua paljon vähemmän. En nauti otteluiden katsomisesta. Jopa Ligue 1:ssä tapamme jalkapallon.”Ehkä Ben Arfa Arsenal pelipaita lasten voi saada jalkapallomaailman kuntoon ryhtymällä itse valmentajaksi, kun hän ripustaa saappaansa …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *