jalkapallo pelipaita lapset ”Harjoittele vain”, 34-vuotias

jalkapallo pelipaita lapset ”Harjoittele vain”, 34-vuotias sanoi voimastaan Nerazzurrin julkaisemassa videossa. ”Kyllä, minulla on voimakas laukaus, mutta se vaatii paljon työtä harjoituskentällä. Työskentelen aina ahkerasti treeneissä, ja tulen myös työskentelemään tämän parissa.

Hyvä kuolleiden pallojen hyökkääjä ei kuitenkaan ole serbilaisen ainoa ominaisuus, sillä hänen sijoittelunsa monipuolisuus on nähnyt hänet urallaan keskipuolustajassa, vasemmassa puolustajassa ja jopa laiturissa – ominaisuus, joka epäilemättä on ollut kiinnostaa uutta pomoa Antonio Contea.

”Olen viime aikoina ollut erittäin onnellinen vasemman keskuspuolustajan roolissa, ja viimeisinä kuukausinani Romassa pelasin siellä”, Kolarov sanoi. ”Mutta pelasin myös siinä roolissa Manchester Cityssä osana takapuolustajaa, joten viihdyn siellä, ja koska Inter on joukkue, joka melkein aina hallitsee palloa, voisin sopia tähän rooliin täällä todella hyvin.

Conten kanssa työskennellessään hän lisäsi: ”Se jalkapallopaidat lapsille oli tietysti iso tekijä: kun hän tuli Englantiin [Chelsean kanssa], hän voitti mestaruuden heti, ja saapuessaan tänne viime vuonna hän on muuttanut täysin tämän seuran kasvot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *