jalkapallopaita lapselle jotta Neymar ja Gabriel Jesús vaihtoivat paikkoja

Sinä yönä Coutinho ja Guiliano linkittivät oikealta toisiinsa,jalkapallopaita lapselle jotta Neymar ja Gabriel Jesús vaihtoivat paikkoja vasemmalta keskustaan. Brasilia ei tarjonnut samaa koheesiota Méridassa. Vaikka Neymar haluaa vastaanottaa pallon vasemmalla puolella ja siirtyä sen jälkeen sisälle, Coutinho siirtyi numero 10 -rooliin ennen hallinnan saamista, mikä teki hyökkäyksestä hiukan muotoilevamman. Coutinho ja Jesús eivät saaneet aikaan yhtä ymmärrystä ja Liverpool-miehen lopullinen pallo oli usein huono, kun Gabriel Jesús oli lupaavassa asemassa.

Vieraspuoli kuitenkin asetti tuloksen sänkyyn toisella puoliskolla. Renato Auguston tehtävänä on pääasiassa torjua aukot, jotka Brasilian vaeltelevat laajat pelaajat ovat jättäneet. Tällöin hän teki melko hyvän vaikutelman laitaajasta, ottaen pallon vasemmalta sivulta ja liu’uttaen matalan ristin takapostiin, missä Willian varjosti. Chelsean mies antoi korostavan viimeistelyn ja pisteet olivat kaikki varmoja.

Hyväksi heidän mielestään Venezuela jatkoi Brasilian testaamista tästä hetkestä lähtien siitä, että kanarian keltaiset tunsivat pelin voiton tässä vaiheessa olevan melko ilmeistä. Koska valaisimia oli jäljellä noin 20 minuuttia, valonheittimet epäonnistuivat, mikä muistuttaa Venezuelan synkkistä kotimaista ongelmaa, koska sähkö on järkevä. Tämä aiheutti noin puolen tunnin viiveen ja kun peliä jatkettiin, oli selvää, että Brasilia ei ollut pystynyt keskittymään uudelleen. He olivat kiitollisia Alissonille ja Salomon Rondonin hienostuneelle maalille siitä, etteivät ne viimeistellyt minuutteja hermostuneemmaksi.

Tämä oli luultavasti Titen hallituskauden vähiten vaikuttava peli,juventus pelipaita lapsille vaikka palkki on asetettu melko korkealle tässä pienessä näytteessä. Brasilia on liukunut pöydän kärkeen. Seuraava tehtävä on Superclasico Argentiinaa vastaan ​​Belo Horizontessa ensi kuussa. Seleção ei ole vain tilaisuus vahvistaa omaa ottelua karsinnassa, mutta heillä on myös mahdollisuus saada iskuvasara heidän vanhimman ja suurimman kilpailijansa toiveisiin. Jotkut käännökset kesäkuun pimeiden päivien jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *