jalkapallopaita lapselle Kaikki tiesivät

jalkapallopaita lapselle Kaikki tiesivät, että Manchester Unitedilla on todennäköisesti vaikeaa, kun Sir Alex Ferguson lopulta päätti kutsua sitä päiväksi – mutta klubi on pudonnut pidemmälle kuin useimmat olisivat ennustaneet viimeisten kuuden vuoden aikana. Legendaarinen skotlantilainen valmentaja voitti 38 palkintoa 26- vuoden loitsu Old Traffordissa ja vastasi kaikesta jalkapalloon liittyvästä asioista Unitedin entisen toimitusjohtajan David Gillin rinnalla, joka lähti klubista samanaikaisesti Fergusonin kanssa. Yhden menettäminen olisi ollut tarpeeksi huono, mutta menettää molemmat miehet samana kesänä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi United on tilanteessa, johon he nyt joutuvat.

Punaisilla paholaisilla on ollut vuodesta 2013 lähtien neljä erilaista valmentajaa – David Moyes, Louis van Gaal, Jose Mourinho ja Ole Gunnar Solskjaer – ja niistä voi tulla viides lähitulevaisuudessa, ellei tulokset parane. Ferguson voitti Valioliigan tittelin viimeisellä kaudella ja yleensä – mutta ei aina – sai sen oikein allekirjoittamisen yhteydessä. Mutta kuinka moni hänen allekirjoituksistaan ​​oli hittejä hänen viimeisen parin vuoden aikana – ja kuinka monta floppasi? Ja missä he kaikki ovat nyt? Katsotaanpa tarkemmin … Man Utdin nykyiset pelaajat luokitellaan ryhmiin 17 pelaajaa, jotka lähtivät Man Utdista Mourinhon allaTarkista uusi GIVEMESPORT-kotisivumme ikääntyvä Edwin van der Sar. David de Gean allekirjoittaminen vuonna 2011 teki kuitenkin selväksi, että Kuszczakista ei todennäköisesti tule Unitedin ykkösvartijaa, ja hän lähti myöhemmin klubista Brightoniin ja Hove Albioniin vuonna 2012. old on tällä hetkellä vapaa agentti, kun hän on päättänyt nelivuotisen loitsunsa Birmingham Cityssä kesällä.

NaniUnited roiskui 22,95 miljoonaa puntaa Nanille ja se osoittautui hyvin käytetyksi rahaksi. Portugalin laituri oli epäjohdonmukainen, mutta tuotti silti erityisiä hetkiä hänen kahdeksan vuoden aikana Manchesterissa – ja fanit muistavat hänet aina sen seurauksena. jatkaa pelaamista Fenerbahcessa, Valenciassa, Laziossa, Sporting Lisbonissa ja käy nyt kauppaa Orlando Cityn puolesta. 32-vuotias juventus fanituotteet voitti myös Portugalin EM-kisat vuonna 2016. Hit or miss: Hit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *