jalkapallopaita omalla nimellä Italialainen jättiläinen Juventus

jalkapallopaita omalla nimellä Italialainen jättiläinen Juventus on virallisesti allekirjoittanut Serie A:n tämän kauden johtavan maalintekijän noin 75 miljoonan euron (1,3 miljardin rupia) arvoisella sopimuksella.

Napsauta yllä olevaa galleriaa nähdäksesi Juven uusimman sopimuksen saapuvan seuralle lääkärintarkastukseen!

Bianconeri on turvannut Fiorentinan hyökkääjän Dusan Vlahovicin palvelut.

Serbian sensaatio oli ehkä yksi houkuttelevimmista hyökkäävistä nimistä markkinoilla tässä kuussa, sillä hän on tehnyt hämmästyttävät 17 maalia 21 ottelussa Italian huippusarjassa tällä kaudella.

Tämän seurauksena hän herätti kiinnostusta eräissä maailman jalkapallon suurimmissa seuroissa, sillä Arsenal oli aiemmin vahvasti sidoksissa 21-vuotiaaseen.

Juventuksen kerrottiin olevan innokas saamaan palvelukseensa tänä tammikuussa sen sijaan, että odotettaisiin kauden loppuun kilpaillakseen allekirjoituksestaan ​​muiden eurooppalaisten raskassarjalaisten kanssa.

Hyökkääjä ei suostunut allekirjoittamaan jatkosopimusta Violan kanssa, mikä pakotti Fiorentinan avautumaan ajatukselle pelaajan myymisestä.

Arsenal ”Tunnista kolme Vlahovic-vaihtoehtoa”

Arsenal näytti johtavan kilpailua Vlahovicin allekirjoituksesta messi paita ennen kuin sopimus Juventuksen kanssa oli solmittu, kun Fiorentinan urheilujohtaja Daniele Prade antoi äskettäin lausunnon, jonka mukaan pelaaja ja hänen agenttinsa kieltäytyivät neuvottelemasta.

”Saimme erittäin merkittäviä tarjouksia, mutta emme koskaan saaneet vastausta hänen edustajistaan”, hän sanoi.

Vlahovic teki 49 maalia Fiorentinassa 108 ottelussa, joista 41 on tehty kauden 2020/21 kampanjan alusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *