jalkapallopaita omalla nimellä Mahdollisuus pelata Mestarien liigan

jalkapallopaita omalla nimellä Mahdollisuus pelata Mestarien liigan ”suurimmassa ja parhaassa seurassa” pitää Zlatan Ibrahimovicin Manchester Unitedissa, OleGunnar Solskjaer sanoo.

Arvoituksellinen ruotsalainen on ollut paljastus Old Traffordilla sen jälkeen, kun hän saapui vapaaksi agentiksi kesällä 2016.

Kaikki kysymykset, jotka koskevat hänen ikänsä ja kykyään sopeutua englantilaisen jalkapallon vaatimuksiin, on puhallettu pois vedestä 26 maalin jälkeen.

Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssä Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Herrera toivoo De Gean jäämistä

35-vuotiaasta pelaajasta on tullut Unitedille talismaninen läsnäolo, ja hänen arvonsa ei ole menetetty Jose Mourinholle.

Ibrahimovic ei kuitenkaan ole vielä sitoutunut jatkamaan 12 kuukauden sopimusta, jonka hän teki suostuessaan liittymään Red Devilsiin.

Vuoden ja kahden vuoden vaihtoehdoista on keskusteltu, mutta spekulaatioiden mukaan tuottelias keulahahmo voitaisiin houkutella takaisin Italiaan Napoliin tai Amerikkaan MLS:ssä.

United-legenda Solskjaer on tietoinen ei-toivotuista spekulaatioista, mutta on edelleen vakuuttunut siitä, että Euroopan huippujalkapallo, joka on todellinen kilpailija suuriin kunnianosoituksiin, vakuuttaa Ibrahimovicin pysymään paikallaan.

Vuoden 1999 Treble-voittaja kertoi Expressenille: ”Toivomme, että pääsemme Mestarien liigaan ensi vuonna.

– Sitten odotan, että Ibrahimovic haluaa pelata suurimmalla lavalla parhaan seuran parissa.

West Hamilla ei ole Rooney-intressiä

– Ei ole parempaa paikkaa pelata Mestarien liigan jalkapalloa kuin Manchester United. Se on suurin ja paras seura.”

Unitedilla on edelleen kaksi reittiä Mestarien liigaan.

Pitkä lyömätön sarja Valioliigassa on nostanut heidät neljän pisteen päähän liverpool pelipaita neljästä parhaasta kahdella pelillä, kun taas mannerseikkailu saa heidät valmistautumaan puolivälieräkohtaamiseen Anderlechtin kanssa Eurooppa-liigassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *