Joshua Kimmich valitsi Saksa vuoden parhaimman pelaajan

Saksa kautta jalkapalloliiton virallinen verkkosivusto ilmoitti 2017 maajoukkueen paras pelaaja, Bayern München puolustaja Joshua Kimmich voittaa Warlords, onnistuneesti valittu. Palkinnon äänestivät faneja verkkosivuilla, yhteensä 52761 äänestäjää, Joshua Kimmichin ääniosuus oli jopa 45,3% ja valittiin ehdottomasti. Toinen on Draxler Paris Saint-Germainissa, ja kolmas on Barcelonan pääportti Marc-andréter Stegen.MM-kisat 2018 pelipaidat on varannut monet fanit lähtölaskennalla turnaukseen.

Joshua Kimmich, joka on tänä vuonna vain 22-vuotias, on ollut Bayernin ja Saksan maajoukkueessa, ja hän voi pelata puolustajia ja keskikenttää useissa tehtävissä. Vuonna 2017 Joshua Kimmich pelkästään Saksan MM-karsinnoista, mutta myös auttoi Saksaa voittamaan Mestaruuskilpailun Confederations Cupissa, joka oli poikkeuksellisen hyvä ja vakaa. Joshua Kimmich lopetti myös Mesut Özilin kaksi peräkkäistä Saksan maajoukkueen pelaajaa. Arsenalin keskikenttäpelaaja Mesut Özill valittiin vuonna 2015 ja 2016, ja Toni Kroos voitti palkinnon vuonna 2014. Saksa pelipaita MM-kisat 2018 kutsui saksalaisia ​​faneja Venäjälle katsomaan katsomassa turnausta.

Joshua Kimmich oli viime vuonna Saksan maajoukkueen pisin pelaaja, hän pelasi 14 peliä 15 ottelussa Saksassa ympäri vuoden, pelasi 1260 minuuttia ja jäi vain viimeiseksi ystävällisyyteen Ranskan kanssa. Lähtöaika Marc-andréter Stegen, Hector , Lars Stindl, Antonio Rudiger ja Werner. Nimitys jäi monille saksalaisille pelaajille, kuten Mesut Özilille, Mats Hummelsille, Thomas Mülleille ja Toni Kroosille, vuoden 2017 maajoukkueen tuloksesta. Monet 2014-maailmanmestaruuskisojen pelaajat eivät todennäköisesti voittaneet maajoukkuetta viime vuonna.Jalkapallo pelipaidat omalla nimellä, tuki suosikkijoukkueille ja pelaajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *