joukkue ja jalkapallo pelipaidat omalla nimellä jatkamme parantumista

Stefano Pioli oli raivoissaan sen jälkeen, kun Fiorentinan 1-1-piirustus oli Milanon kanssa, ja väitti, että Alessio Romagnolin virhe ”olisi pitänyt olla kaksinkertainen punainen kortti.”

Juuri ennen puoliaikaa Romagnoli oli onnekas nähdessään vain keltaista, kun hän toi Giovanni Simeoneen alaspäin kohti laatikkoa.

”Olemme pahoillamme tuloksesta. Milan sulki puolustuksensa 11 miehen takana, ja meidän oli aloitettava aloite ”, valmentaja kertoi Sky Sport Italialle.

”Romagnolin tapaus oli ratkaiseva ja en voi ymmärtää, miksi hänet ei lähetetty. Mielestäni se oli kaksinkertainen punainen kortti, koska se oli vaarallista leikkiä ja pysäyttää Halvat Jalkapallo Pelipaidat Lapsille selkeän pisteytysmahdollisuuden.

”On sääli, koska olimme kyenneet ottamaan johtoaseman, mutta sitten häiritsimme kolme minuuttia myöhemmin taajuuskorjaimella.”

Tämä on kauden puolivälissä oleva vaihe ja Fiorentina, joka myi useita keskeisiä toimijoita, päätyi taulukon yläpuolella Milanoon.

”Alussa oli paljon skeptisyyttä, mutta meistä tulee hyvä joukkue ja jalkapallo pelipaidat omalla nimellä jatkamme parantumista. Meidän pitäisi todella voittaa tällaisia ​​pelejä, sillä meillä oli useita mahdollisuuksia ja saimme lopullisen pallon väärin.

Pioli yllätti kaikki lähtemällä alkuun tähtimiehestä Federico Chiesasta penkillä.

”Hän oli viime aikoina todella tyhjä ja tarvitsi lepoa. Ajattelin, että oli oikein antaa mahdollisuudet tiimikavereille paremmin. ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *