jude bellingham paita Marcus Rashford on myöntänyt, että

jude bellingham paita Marcus Rashford on myöntänyt, että hänen äitinsä huutaa hänelle edelleen jalkapallon pelaamisesta kotona, jopa hänen äkillisen kuuluisuutensa jälkeen.

”Vardy righttosnubArsenal”

Rashford työnnettiin kansalliseen tietoisuuteen viime kaudella sen jälkeen, kun hän pelasti Louis van Gaalin ja Manchester Unitedin hämmennykseltä kahdella maalilla kääntäen 2-1-tappion Midtjyllandia vastaan ​​Europa Leagueat Old Traffordissa.

Toimittajien valinnat Messi voi jättää taakseen hitaan PSG-alun pääosassa Real Madridia vastaan. ”He näkevät keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
Tämän upean debyytin jälkeen Rashford on tehnyt jude bellingham pelipaita maalin voittajan Manchesterin derbyssä, tehnyt Englannin debyyttinsä, esiintynyt Euro 2016:ssa ja tullut vakituiseksi otteluksi United-joukkueessa.

19-vuotias pitää kuitenkin itsensä maassa äitinsä avustuksella, joka edelleen kantaa turhautumista, että hän pelaa jalkapalloa sisätiloissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *