Juventuksen ja Napolin välillä on Lasten Jalkapallopaidat uhkaava horisontissa

Serie A: ssa ei ole minkäänlaista lepoa, sillä se on keskiviikkoinen kierros, joka tulee olemaan ratkaisevassa asemassa putoamisen taistelussa ja eurooppalaisessa kisassa.

Scudetto-showdown Juventuksen ja Napolin välillä on Lasten Jalkapallopaidat uhkaava horisontissa, mutta siihen on tulossa täysi toimintakierros.

Seuraavassa kerrotaan, mitä Serie A: n viikolla 33 on.

Voiko Inter saada takaisin pisteytykseen?
Inter sai kahdeksan maalia kahdessa pelissä maaliskuun lopussa, ja miten Luciano Spalletti haluaa, että he olisivat voineet levittää niitä hieman.

Nerazzurri ei ole voittanut mihinkään kolmesta viimeisestä peleistään, ja jäi mahdollisuuden murtautua viikonlopun neljänneksi.

Tänä iltana he tervehtivät Cagliarin San Siroon, ja heidän on todellakin löydettävä netin taakse tai uhkaava heidän Mestarien liigan unelmansa liukuminen pois.

Milanossa mahdollisuus Torinossa
Milanolla on vielä ulkopuolinen mahdollisuus saada ensi kauden Mestarien liigaan, mutta he eivät todellakaan voi varata pisteitä tällä kaudella.

Onneksi Rossoneri he matkustavat Torinoon tänä iltana, jota vastaan ​​heillä on loistava ennätys.

Granatalla voi olla etu aikaisemmissa Torinon kokouksissa, ja 20 voittoa voitti Milanon 17 ja 34 vetoa.

Toro ei kuitenkaan ole voittanut joko kotia tai pois Milanoa Halvat Dybala jalkapallo pelipaita vastaan ​​marraskuusta 2001 lähtien, kun Cristiano Lucarellin tavoite ja Filippo Inzaghin menettämä rangaistus maksoi Fatih Terimille hänen tehtävänsä.

Gennaron Gattuson puolella on laajennettava tätä tietuetta, jos heillä on toivoa ylittää neljä parasta.

Napoli tarvitsee kolme pistettä
Napoli on laskenut vielä kaksi pistettä Juventuksen takana viikonloppuna, kun he vetivät 0-0 Milanoon.

Maurizio Sarrin puolella matkustetaan Torinoon sunnuntai-iltana siitä, mitä laskutetaan Scudetto-esitykseksi, mutta sillä on merkitystä, että heidän täytyy voittaa Udinese perjantai-iltana.

Partenopei on voittanut vain kaksi viimeisistä kuudesta Serie A -pelistä, ja Juventus on hyödyntänyt tätä tyypillisesti häikäilemättömällä tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *