juventus fanituotteet Viimeinen viikko on ollut valitettavan

juventus fanituotteet Viimeinen viikko on ollut valitettavan tyypillistä sille, mitä keskuspuolustuslegenda on joutunut kestämään saapuessaan Ranskaan. Hänet ilmoitettiin todennäköisesti esiintyvän vain, jos keskiviikkona ilmoitettiin, että se ei olisi mahdollista, ja seuran lausunto 24 tuntia myöhemmin vahvisti uutisen.

”Sergio Ramos jatkaa yksilöllistä harjoittelua lääkintä- ja suorituskykyhenkilöstön valvonnassa vielä 10 päivää tavoitteenaan palata kollektiiviseen harjoitteluun”, PSG ilmoitti torstaina.

Harmillisesti ”tavoite” osoittaa, ettei ole mitään takeita siitä, että yksi 2000-luvun suurimmista puolustajista edes kelpaa siinä vaiheessa.

Sillä välin hän jättää väliin vielä kolme peliä, mukaan lukien kaunaottelu Marseillen kanssa ensi sunnuntaina, mikä tarkoittaa, että hän on katsonut katsomoilta yhteensä 14 peliä.

”Jalkapalloilijalle hänen tilanteessaan oleminen ei ole helppoa”, päävalmentaja Mauricio Pochettino valitti torstaina perinteisessä ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa. – Hän kärsii siitä, ettei hän voi pelata, mutta hän on henkisesti vahva. Hänellä on koko seuran tuki tällä hetkellä. Toivomme näkevämme hänet pian.”

Pochettino lisäsi myös, ettei hänellä ole epäilystäkään Jalkapallo Paidat Lapsille siitä, etteikö Sergio Ramos palaa parhaalle tasolleen, mutta jos näin on, hän on kasvavassa vähemmistössä Ranskassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *