juventus paita Shkodran Mustafi ei lähde Arsenalista Interiin

juventus paita Shkodran Mustafi ei lähde Arsenalista Interiin siirtoikkunan viimeisenä päivänä, hänen isänsä on vahvistanut.

Keskuspuolustaja oli yhdistetty myöhäiseen siirtymiseen Serie A -joukkueeseen vain vuosi sen jälkeen, kun hän liittyi Gunnersiin Valenciasta noin 35 miljoonalla £.

Arsenal 7/2 Lontoon huippuseura

Artikkeli jatkuu alla
Toimittajien valinnat Messi voi jättää hitaan PSG-alun taakseen pääosassa Real Madridia vastaan. ”He tulevat näkemään, keitä me olemme!” – Cancelo, Dias, Bernardo ja Ederson palaavat Benfica-Sportingin kilpailuun Man Cityn kanssa Aseman vaihto ja keskustelut Rangnickin kanssa – Kuinka Sancho löysi muotonsa Man Utd:ssa Jamie Bynoe-Gittens: Tuleeko entisestä Man Cityn ihmelapsesta ”uusi Sancho” Dortmundissa?
25-vuotias keskusteli San Siro -asun kanssa kauden mittaisesta lainasta, mutta hänen isänsä ja agenttinsa Kujtim Mustafi ei vaikuta siltä, että siirto toteutuisi kauden päättyessä torstaina.

”Olen hänen agenttinsa ja istun täällä rentoutuen kotona”, kertoi Fussballtransfers.com. ”Tänään ei tapahdu mitään.”

Mustafilla on edelleen sopimus Arsenalin kanssa vuoteen 2021 asti, mutta hän on esiintynyt vain kerran neljässä tämän kauden ottelussa – 1-0-tappio Stoke Citylle.

Arsene Wenger on jo nähnyt Wojciech Szczesnyn, Kieran Gibssin ja lasten pelipaita Gabriel Paulistan lähtevän tänä kesänä, kun taas Alex Oxlade-Chamberlain siirtyy Liverpooliin 35 miljoonalla £.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *